Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΜαινόμενος νεαρός, ύποπτος για απόπειρα ληστείας, γρονθοκόπησε γυναίκα αστυνομικό μέσα στον Αστυνομικό...

Μαινόμενος νεαρός, ύποπτος για απόπειρα ληστείας, γρονθοκόπησε γυναίκα αστυνομικό μέσα στον Αστυνομικό Σταθμό!

-

Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2015

Γυναίκα αστυνομικός που υπηρετεί στον αστυνομικό σταθμό Αγίας Νάπας γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο από 25χρονο ο οποίος είχε συλληφθεί για απόπειρα ληστείας από το παγκάρι της εκκλησίας της Παναγίας της Αγίας Νάπας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από πληροφορία ότι ορισμένα άτομα επιχείρησαν να κλέψουν το παγκάρι της εκκλησίας της Παναγίας στην Αγία Νάπα, μέλη του αστυνομικού σταθμού μετέβησαν γύρω στις 10.40 χθες το πρωί στο χώρο όπου αυτόπτες μάρτυρες υπέδειξαν δύο άτομα ως ύποπτους.

Οι αστυνομικοί προέβησαν σε έλεγχο ενός 25χρονου από τη Λευκωσία και ενός 30χρονου από την Ελλάδα, κάτοικο Λευκωσίας, τους οποίους και οδήγησαν στον αστυνομικό σταθμό Αγίας Νάπας για ανάκριση.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο 25χρονος επιτέθηκε σε γυναίκα αστυνομικό και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Η αστυνομικός διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου λόγω φόρτου εργασίας μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για εξετάσεις.

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα έφερε τραύμα στο πρόσωπο και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απελύθη.

Διαβάστε Επίσης