Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣτην Ανδόρα μεταβαίνει σήμερα η Εθνική Κύπρου ενόψει του αγώνα για το...

Στην Ανδόρα μεταβαίνει σήμερα η Εθνική Κύπρου ενόψει του αγώνα για το β’ προκριματικό όμιλο του EURO 2016

-

Δημιουργήθηκε : Πέμπτη, 11 Ιούνιος 2015

Τα πάντα είναι ακόμη ρευστά στο δεύτερο προκριματικό όμιλο του EURO 2016 στον οποίο συμμετέχει και η Εθνική Ομάδα Ανδρών της Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠ, ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται η αγωνιστική που θα γίνει την Παρασκευή 12 Ιουνίου. Πέραν του αγώνα της Εθνικής Κύπρου στην Ανδόρα, η Βοσνία υποδέχεται το Ισραήλ και η Ουαλία το Βέλγιο και τα αποτελέσματα των αγώνων, ενδέχεται να επιφέρουν ανακατατάξεις στη βαθμολογία.

Ασφαλώς το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει το Φθινόπωρο όταν και θα γίνουν οι τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, όμως τα αποτελέσματα των αγώνων της Παρασκευής αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στην τελική φάση του EURO 2016 θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, ενώ η ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση, θα αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ το Νοέμβριο του 2015.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (12 Ιουνίου 2015):

Ανδόρα – Κύπρος

Βοσνία – Ισραήλ

Ουαλία – Βέλγιο

Η συνέχεια μέχρι το τέλος της προκριματικής φάσης:

3 Σεπτεμβρίου 2015 – 7η αγωνιστική

Βέλγιο – Βοσνία

Κύπρος – Ουαλία

Ισραήλ – Ανδόρα

6 Σεπτεμβρίου 2015 – 8η αγωνιστική

Ουαλία – Ισραήλ

Βοσνία – Ανδόρα

Κύπρος – Βέλγιο

10 Οκτωβρίου 2015 – 9η αγωνιστική

Ανδόρα – Βέλγιο

Βοσνία – Ουαλία

Ισραήλ – Κύπρος

13 Οκτωβρίου 2015 – 10η αγωνιστική

Βέλγιο – Ισραήλ

Κύπρος – Βοσνία

Ουαλία – Ανδόρα

Σε δηλώσεις του στην κάμερα τη ΚΟΠ για τον αγώνα με την Ανδόρα, ο διεθνής επιθετικός Νέστωρας Μυτίδης είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο αγώνας δεν θα είναι καθόλου εύκολος. Αναφέρεται, επίσης, και στη σημαντικότητα της προετοιμασίας που γίνεται αυτές τις μέρες για να είναι η Εθνική όσο το δυνατό πιο έτοιμη.

Στο μεταξύ, σε πολύ ευχάριστο κλίμα και με όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν κανονικά, ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η προετοιμασία της κυπριακής ομάδας στη Βαρκελώνη.

Στην προπόνηση , στην οποία συμμετείχε και ο Ντόσσα Τζούνιορ ο οποίος ενσωματώθηκε χθες με την αποστολή της κυπριακής ομάδας, ο προπονητής Πάμπος Χριστοδούλου είχε την ευκαιρία να δουλέψει για αρκετή ώρα στην τακτική την οποία θα ακολουθήσει η ομάδα στον αγώνα της Παρασκευής.

Το κυπριακό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναχωρεί οδικώς από την Βαρκελώνη σήμερα το πρωί για την Ανδόρα. Στις 20:00 (ώρα Κύπρου) η Εθνική θα προπονηθεί στο Εθνικό Στάδιο της χώρας που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση, ενώ στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη τύπου της κυπριακής ομάδας στην παρουσία του προπονητή και ενός ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε Επίσης