Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΈγινε η πρώτη προπόνηση επί ισπανικού εδάφους της Εθνικής ανδρών στο ποδοσφαίρο

Έγινε η πρώτη προπόνηση επί ισπανικού εδάφους της Εθνικής ανδρών στο ποδοσφαίρο

-

Τρίτη, 09 Ιούνιος 2015

Σε ιδανικές συνθήκες και σε εξαιρετικό κλίμα προετοιμάζεται στην Βαρκελώνη η Εθνική Κύπρου ανδρών στο ποδόσφαιρο, για τον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής στην Ανδόρα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου προκριματικού ομίλου του EURO 2016.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, από σήμερα το μεσημέρι η αποστολή της Εθνικής κατέλυσε σε αθλητικό κέντρο έξω από την ισπανική πόλη και μέχρι την Τετάρτη ο Ομοσπονδιακός προπονητής και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με τους ποδοσφαιριστές και να τους προετοιμάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον αγώνα με την Ανδόρα την ερχόμενη Παρασκευή.

Αργά σήμερα το απόγευμα η Εθνική πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση επί ισπανικού εδάφους με όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν κανονικά.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με πρωινή προπόνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε γήπεδο με συνθετικό γρασίδι, στις προδιαγραφές του Σταδίου της Ανδόρας και οι διεθνείς μας θα έχουν την ευκαιρία να προσαρμοστούν όσο το δυνατό καλύτερα στις συνθήκες που θα συναντήσουν την ερχόμενη Παρασκευή.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, σε μια δύσκολη χρονικά περίοδο στην οποία όλοι οι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από διακοπές, θεωρείται δεδομένο πως η ολιγοήμερη προετοιμασία στη Βαρκελώνη θα βοηθήσει την ομάδα μας να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο έτοιμη γίνεται σε ένα αγώνα ο οποίο θεωρείται κλειδί για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας μας στη διοργάνωση των Προκριματικών του EURO 2016.

Διαβάστε Επίσης