Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟΑ.ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Για να πάμε σε αποδεχτή λύση χρειάζεται και ο κ. Αναστασιάδης...

Α.ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Για να πάμε σε αποδεχτή λύση χρειάζεται και ο κ. Αναστασιάδης να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός»: Στη «ΓΝΩΜΗ»

-

το Κυπριακό, υπεύθυνα και εποικοδομητικά. Εμμένοντας στις αρχές λύσης και θέτοντας πάνω από όλα το συμφέρον της Κύπρου και του λαού μας, υπογραμμίζει ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη «ΓΝΩΜΗ».

Αναφέρει σχετικά ο Α. Κυπριανού στη συνέντευξη του στη «ΓΝΩΜΗ»:

«Πρώτα θέλω να χαιρετίσω την ανάδειξη του κ. Ακκιντζί στην ηγεσία της τουρκοκυπριακής κοινότητας. Ο κ. Ακκιντζί διαχρονικά στήριζε τις προσπάθειες λύσης του Κυπριακού, με τρόπο που θα γινόταν αποδεχτή και από τις δύο κοινότητες. Εύχομαι να φανεί συνεπής σε όλα όσα υποστήριζε διαχρονικά αλλά και στις προεκλογικές του διακηρύξεις. Του εύχομαι να μπορέσει να πείσει την Τουρκία ότι είναι και προς το δικό της συμφέρον να συμβάλει σε λύση που θα γίνει αποδεχτή και από ελληνοκύπριους και από τουρκοκύπριους».

Ταυτόχρονα ο Α. Κυπριανού υπογραμμίζει:

«Για να πάμε σε αποδεχτή λύση χρειάζεται και ο κ. Αναστασιάδης να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός. Να επιμείνει σε αρχές και να λειτουργήσει με συνέπεια, σοβαρότητα και συλλογικότητα.

»Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Αϊντε. Ως εκπρόσωπος του ΟΗΕ πρέπει να αναδεικνύει τις αρχές λύσης, όπως προνοούνται από τα σχετικά Ψηφίσματα του Οργανισμού».

* Oλόκληρη η συνέντευξη του Γ. Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, στην έντυπη έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

* Προσβάσιμη και για τους Συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης (pdf) της εφημερίδας. Για να το διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστε Επίσης