Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΔύο νεαροί υπό κράτηση για μη πληρωμή λογαριασμού σε ξενοδοχείο

Δύο νεαροί υπό κράτηση για μη πληρωμή λογαριασμού σε ξενοδοχείο

-

Απρίλιος 2015

Δύο νεαροί, ηλικίας 23 και 27 χρόνων, εγκατέλειψαν το ξενοδοχείο στο οποίο έκαναν τις διακοπές τους στην Αγία Νάπα χωρίς να πληρώσουν το λογαριασμό. Ο 23χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία σήμερα τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο Λάρνακας ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στη χώρα του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 42χρονο υπεύθυνο υποδοχής ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα, ότι 27χρονος από τη Σουηδία, ο οποίος διέμενε στο ξενοδοχείο από τις 22 Απριλίου 2015 με κράτηση μέχρι και την 26 του μήνα, εγκατέλειψε το ξενοδοχείο πιθανόν από τις 24 Απριλίου αφήνοντας απλήρωτο λογαριασμό διάφορων υπηρεσιών, ύψους 850 ευρώ.

Εναντίον του 27χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, τοποθετήθηκε στον κατάλογο Stop List, δηλαδή των ατόμων των οποίων η έξοδος απαγορεύεται από την Κύπρο και καταζητείται.

Επίσης χθες Κυριακή, ύστερα από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη του ΤΑΕ, προέκυψε ότι κατά τις ίδιες ημερομηνίες, δηλαδή 22 – 26 Απριλίου, διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο ακόμα ένας Σουηδός ηλικίας 23 χρόνων, ο οποίος εγκατέλειψε επίσης το ξενοδοχείο χωρίς ενημέρωση. Ο 23χρονος εγκατέλειψε το ξενοδοχείο την ίδια μέρα που το εγκατέλειψε και ο 27χρονος.

Σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας, φαίνεται ότι οι δύο νεαροί κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παροχή διαφόρων υπηρεσιών από το ξενοδοχείο και στο τέλος έφυγαν και άφησαν το λογαριασμό απλήρωτο.

Εναντίον του 23χρονου εξασφαλίστηκε επίσης ένταλμα σύλληψης και τα στοιχεία του τοποθετήθηκαν στο Stop List.

Σήμερα λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα, ο 23χρονος παρουσιάστηκε στο τμήμα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας και συνελήφθη. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Αγίας Νάπας.

Διαβάστε Επίσης