Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΔύο εμπρησμοί αυτοκινήτων στη Λευκωσία

Δύο εμπρησμοί αυτοκινήτων στη Λευκωσία

-

target=”_blank” data-rel=”prettyPhoto” title=”” href=”http://gnomionline.com.cy.www221.your-server.de/images/gnomi/archeioistoselidas/KYPROS/ASTYNOMIKA/AUTOKINHTO_KEGETE.jpg”>

Δύο εμπρησμοί αυτοκινήτων σημειώθηκαν στη Λευκωσία το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, ο πρώτος εμπρησμός σημειώθηκε τα μεσάνυχτα σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο, σε πολυκατοικία όπου διαμένει η ιδιοκτήτρια του στη Λευκωσία.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από πολίτη, ο οποίος την κατέσβησε, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Εκ πρώτης όψεως η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Επίσης, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της ιδιοκτήτριας του στη Λευκωσία.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από πολίτες, οι οποίοι προσέτρεξαν στη σκηνή και την κατέσβησαν. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου επιλήφθηκαν των εξετάσεων.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης. Το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος και την οροφή, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Διαβάστε Επίσης