Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΘριαμβευτική, έστω και υπό βροχή, η είσοδος του Βασιλιά Καρνάβαλου στη Λεμεσό

Θριαμβευτική, έστω και υπό βροχή, η είσοδος του Βασιλιά Καρνάβαλου στη Λεμεσό

-

Πέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015

Πανηγυρική αλλά και βροχερή αποδείχθηκε η είσοδος του “Βασιλιά της Μελωδίας τζιαί της Τραουδκιάς” στην πόλη της Λεμεσού, που πραγματοποιήθηκε απόψε στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, έξω από το Διοικητήριο.

Ο νέος Βασιλιάς, που ενσαρκώνει ο διαχρονικός καρναβαλιστής Ανδρέας Βρυωνίδης, πήρε το στέμμα του από τον περσινό “Βασιλιά Μνημόνιο τον Μέγα” (Ντίμη Μαυρόπουλο) και απευθυνόμενος προς τους χιλιάδες Λεμεσιανούς που συγκεντρώθηκαν, είπε πως σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του και τους κάλεσε να διασκεδάσουν στους τρελούς ρυθμούς του καρναβαλιού.

Ακολούθως, ο “Βασιλιάς της Μελωδίας τζιαί της Τραουδκιάς” ανέβηκε στο φωταγωγημένο του άρμα και παρέλασε μαζί με τη συνοδεία του, την ομάδα κανταδόρων της ΕΔΟΝ Λεμεσού, τη χορωδία Μοντέρνοι Καιροί, τη Φιλαρμονική του Δήμου, τις Μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, την ομάδα κρουστών Batucinio, τις Μαζορέττες Λεμεσού, το Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η παρέλαση κατέληξε στην Πλατεία Ηρώων, όπου πραγματοποιείται ο πρώτος υπαίθριος χορός, με καρναβαλίστικο ξεφάντωμα, χορό και τραγούδι από το συγκρότημα Ritmo Di Carnaval.

Διαβάστε Επίσης