Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤερματίζεται άμεσα η συνεργασία Τράπεζας Κύπρου – Κυπριακών Αερογραμμών για το σχέδιο...

Τερματίζεται άμεσα η συνεργασία Τράπεζας Κύπρου – Κυπριακών Αερογραμμών για το σχέδιο Sunmiles American Express

-

Δημιουργήθηκε : Κυριακή, 11 Ιανουάριος 2015

Η Τράπεζα Κύπρου ενημερώνει τους πελάτες της ότι η συνεργασία που είχε με τις Κυπριακές Αερογραμμές για το σχέδιο Sunmiles American Express τερματίζεται άμεσα, λόγω των πρόσφατων εξελίξεων που έχουν σημειωθεί και αφορούν τις Κυπριακές Αερογραμμές.

Η Τράπεζα Κύπρου ενημερώνει τους πελάτες της ότι η συνεργασία που είχε με τις Κυπριακές Αερογραμμές για το σχέδιο Sunmiles American Express τερματίζεται άμεσα, λόγω των πρόσφατων εξελίξεων που έχουν σημειωθεί και αφορούν τις Κυπριακές Αερογραμμές.“Παρά την πιο πάνω δυσάρεστη εξέλιξη, η Τράπεζα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των καρτών Sunmiles American Express από τους πελάτες της στις καθημερινές τους συναλλαγές,” αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Όλες οι κάρτες Sunmiles American Express έχουν μεταφερθεί στο σχέδιο «Cashback American Express», το οποίο προσφέρει επιστροφή χρημάτων απευθείας στο λογαριασμό της κάρτας του πελάτη για όλες τις αγορές που γίνονται οπουδήποτε στην Κύπρο.

Οι επιχειρήσεις, διευκρινίζεται, μπορούν να συνεχίσουν να αποδέχονται τις κάρτες Sunmiles American Express των πελατών, εφόσον η Τράπεζα έχει διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Η Τράπεζα ενημερώνει επίσης όλους τους πελάτες της που έχουν αγοράσει εισιτήρια των Κυπριακών Αερογραμμών για πτήσεις, οι οποίες δεν θα πραγματοποιηθούν, ότι έχουν γίνει άλλες διευθετήσεις από το κράτος και τους καλεί να ενημερωθούν για τις εναλλακτικές προτάσεις που πιθανόν έχετε στη διάθεσή σας και οι οποίες προσφέρονται από το κράτος.

Εάν αυτό δεν ικανοποιεί, εξηγεί η σχετική ανακοίνωση, θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδικασία η οποία περιγράφεται και είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Τράπεζας www.bankofcyprus.com.cy.

Διαβάστε Επίσης