Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΤο ΑΚΕΛ υποστηρίζει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα Α. Βασιλειάδη

Το ΑΚΕΛ υποστηρίζει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα Α. Βασιλειάδη

-

εκλογές της 11ης Ιανουαρίου 2015 στην παρουσία και του ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού, ανακοίνωσε πως το αποτέλεσμα της σημερινής εκλογικής συνέλευσης αποτελεί κορύφωση των διαδικασιών όπως προβλέπονται από το καταστατικό και τους κανονισμούς λειτουργίας του Κόμματος.

Ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Πάφου Χάρης Κυριακίδης μετά το πέρας της εκλογικής συνέλευσης ΑΚΕΛ Πάφου για τις Δημοτικές εκλογές της 11ης Ιανουαρίου 2015 στην παρουσία και του ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού, ανακοίνωσε πως το αποτέλεσμα της σημερινής εκλογικής συνέλευσης αποτελεί κορύφωση των διαδικασιών όπως προβλέπονται από το καταστατικό και τους κανονισμούς λειτουργίας του Κόμματος.

Τα μέλη του Κόμματος είπε “ με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο έχουν επικυρώσει με συντριπτική πλειοψηφία την εισήγηση της Επαρχιακής Επιτροπής για υποστήριξη της Ανεξάρτητης Υποψηφιότητας Άριστου Βασιλειάδη”.

O κ. Κυριακίδης είπε πως το ΑΚΕΛ “έθεσε εξαρχής πάνω από όλα το κάλο της Πάφου”.

Επιδιώξαμε συνέχισε “ όλο αυτό το διάστημα να έχουμε μια υποψηφιότητα που να συνδυάζει την ικανότητα, την ακεραιότητα και την δυνατότητα να οδηγήσει τον Δήμο της Πάφου σε εξυγίανση και με επιτυχία προς την πορεία για την πολιτιστική πρωτεύουσα του 2017”.

Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα Άριστου Βασιλειάδη, είπε ο κ. Κυριακίδης “ είναι μια έντιμη συναινετική και καθαρή υποψηφιότητα η οποία ανταποκρίνεται στις σημερινές συνθήκες και στις προσδοκίες της κοινωνίας της Πάφου”.

Είμαστε βέβαιοι συνέχισε, ότι ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Άριστος Βασιλειάδης πληροί τα κριτήρια και έχει τις ικανότητες να οδηγήσει την Πάφο προς την νέα εποχή, προσθέτοντας πως το ΑΚΕΛ θα εργαστεί με όλες τις δυνάμεις του μαζί με τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, κινήσεις και ανένταχτους πολίτες οι οποίοι υποστηρίζουν την υποψηφιότητα Άριστου Βασιλειάδη για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στην αναπληρωματική Εκλογή Δημάρχου Πάφου στις 11 Ιανουαρίου 2015.

Ο Άριστος Βασιλειάδης είναι γιος του πρώην βουλευτή Πάφου του ΔΗΚΟ Νίκου Βασιλειάδη, ο οποίος διετέλεσε βουλευτής την πενταετία 1976-1981, ενώ ο πατέρας του ήταν και επί σειρά ετών λογιστής της Μητρόπολης Πάφου.

Αποτελεί επίσης μέλος της Επιτροπής Υδρογονανθράκων που συνέστησε το ΕΒΕ Πάφου για διεκδίκηση από την Επαρχία μέρους στον ενεργειακό σχεδιασμό της Κύπρου.

Διαβάστε Επίσης