Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΣτην Πάφο σήμερα ο Σ. Χάσικος για συνάντηση με Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου...

Στην Πάφο σήμερα ο Σ. Χάσικος για συνάντηση με Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου και ΣΑΠΑ

-

Δημιουργήθηκε : Πέμπτη, 27 Νοέμβριος 2014

Συναντήσεις στην Πάφο θα έχει το μεσημέρι ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος υπό το φως της νέων συλλήψεων για το σκάνδαλο στο ΣΑΠΑ.

Συναντήσεις στην Πάφο θα έχει το μεσημέρι ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος υπό το φως της νέων συλλήψεων για το σκάνδαλο στο ΣΑΠΑ.

Συγκεκριμένα ο κ. Χάσικος θα συναντηθεί στις 12:00 το μεσημέρι με το Δημαρχεύοντα Μάκη Ρουσή και το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου και ακολούθως στη 13:00 με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΠΑ, στον ίδιο χώρο.

Όπως ο ίδιος ο Υπουργός Εσωτερικών είχε αναφέρει σε ομιλία του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δήμων Κύπρου που πραγματοποιήθηκε στις 25 του μηνός, στόχος των επαφών αυτών είναι να έχει άμεση και ιδία γνώση της κατάστασης, σε σχέση με τη λειτουργία αυτών των δύο θεσμών.

Ο κ. Χάσικος έστειλε το μήνυμα ότι η Κυβέρνηση παρακολουθεί στενά το όλο θέμα και ενημερώνεται συνεχώς , σημειώνοντας πως παρόλα όσα συμβαίνουν και διαδραματίζονται στην Πάφο δεν θα επιτρέψει παράλυση των θεσμών.

Υπάρχει το Σύνταγμα, υπάρχουν Νόμοι και Δικαστήρια τα οποία – όπως ανέφερε- θα αποφασίσουν εν κατακλείδι.

Ο κ. Χάσικος είπε ακόμη πως αγωνιά τόσο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση , όσο και για το «Πάφος 2017».

Διαβάστε Επίσης