Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΒΟΥΛΗΕπιβεβαιώθηκαν οι ημερομηνίες συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού 2015

Επιβεβαιώθηκαν οι ημερομηνίες συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού 2015

-

Επιβεβαιώθηκαν οι ημερομηνίες συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού του 2015, μετά από τη σημερινή σύσκεψη των αρχηγών ή εκπροσώπων των κομμάτων της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Επιβεβαιώθηκαν οι ημερομηνίες συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού του 2015, μετά από τη σημερινή σύσκεψη των αρχηγών ή εκπροσώπων των κομμάτων της Βουλής των Αντιπροσώπων

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο κρατικός προϋπολογισμός του 2015 θα συζητηθεί στις 15 και 16 Δεκεμβρίου, ενώ καθορίστηκαν ταυτόχρονα και οι χρόνοι, που θα έχει το κάθε κόμμα, για να εκφράσει την άποψη του.

Η Ολομέλεια της Βουλής, κατά την πρώτη ημέρα, θα συνέλθει στις 16:00 και θα τοποθετηθούν οι αρχηγοί των κομμάτων, ξεκινώντας από το μικρότερο σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμμα έως το μεγαλύτερο.

Όλοι οι αρχηγοί, πλην του Κινήματος των Οικολόγων και της Συμμαχίας Πολιτών, θα έχουν σαράντα λεπτά στη διάθεση τους να τοποθετηθούν, ενώ οι δύο θα έχουν από εικοσιπέντε λεπτά.

Κατά τη δεύτερη ημέρα της συνεδρίασης, η οποία θα ξεκινήσει από το πρωί, ο κάθε βουλευτής θα έχει δέκα λεπτά, για να εκφράσει τις απόψεις του.

Οι βουλευτές των ίδιων κομμάτων δικαιούνται να δίνουν από το χρόνο τους, αλλά αυτός δεν μπορεί να ξεπερνά τα 40 λεπτά.

Την Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, θα συνέλθει η Ολομέλεια, για να ολοκληρώσει όλες τις εκκρεμότητες για το 2014.

Διαβάστε Επίσης