Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΚουκουλοφόροι ξυλοφόρτωσαν δυο ηλικιωμένα αδέλφια στη Λεμεσό

Κουκουλοφόροι ξυλοφόρτωσαν δυο ηλικιωμένα αδέλφια στη Λεμεσό

-

Επίθεση από δυο κουκουλοφόρους δέχθηκαν τα ξημερώματα δυο αδέλφια, 68 και 78 χρονών, στην οικία του πρώτου, στον Άγιο Αθανάσιο στη Λεμεσό.

Επίθεση από δυο κουκουλοφόρους δέχθηκαν τα ξημερώματα δυο αδέλφια, 68 και 78 χρονών, στην οικία του πρώτου, στον Άγιο Αθανάσιο στη Λεμεσό.Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν αρχικά στον 78χρονο όταν το πρωί βγήκε από το σπίτι του αδελφού του για να μεταβεί στην οικία του στα Πολεμίδια. Στις φωνές του για βοήθεια προσέτρεξε ο 68χρονος, ο οποίος επίσης δέχθηκε κτυπήματα από τους δράστες, οι οποίοι ακολούθως εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Ο 78χρονος, που φέρει μώλωπες στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη, ενώ ο 68χρονος κλήθηκε για κατάθεση στην Αστυνομία, όπου ανέφερε πως οι δράστες δεν τους ανέφεραν οτιδήποτε και πως ήταν νεαρά πρόσωπα, με ισχυρή σωματική διάπλαση.

Η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, οι δράστες να ήθελαν να ληστέψουν τον 68χρονο, χωρίς ωστόσο να υπολογίζουν ότι σε αυτήν θα βρισκόταν και ο αδελφός του.

Διαβάστε Επίσης