Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΚαμία ενημέρωση δεν έχει λάβει η Βουλή για κατάθεση νομοσχεδίου για τις...

Καμία ενημέρωση δεν έχει λάβει η Βουλή για κατάθεση νομοσχεδίου για τις εκποιήσεις , λέει ο Γ. Ομήρου

-

από την πλευρά της για πραγματοποίηση έκτακτης συνεδρίας προκειμένου να υπάρξει κατάθεση οποιουδήποτε νομοσχεδίου, δήλωσε σήμερα στην Πάφο ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου.

Απαντώντας σε σχΗ Βουλή των Αντιπροσώπων δεν έχει λάβει οποιοδήποτε αίτημα από την πλευρά της για πραγματοποίηση έκτακτης συνεδρίας προκειμένου να υπάρξει κατάθεση οποιουδήποτε νομοσχεδίου, δήλωσε σήμερα στην Πάφο ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου.ετική ερώτηση ανέφερε πως « εάν η Κυβέρνηση αποταθεί προς την Βουλή των Αντιπροσώπων με αίτημα την σύγκληση έκτακτης συνεδρίας προκειμένου να κατατεθεί οποιοδήποτε νομοσχέδιο -ενδεχομένως το νομοσχέδιο στο οποίο αναφέρεστε αυτό που αφορά τις εκποιήσεις- τότε βεβαίως η Βουλή των Αντιπροσώπων θα αποφασίσει».

Πρόσθεσε μάλιστα, πως είναι γνωστό ή έγινε γνωστό ότι αυτό το νομοσχέδιο θα συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο την ερχόμενη Τετάρτη.

Αντιλαμβάνομαι συνέχισε, « οποιοδήποτε αίτημα προς την Βουλή των Αντιπροσώπων θα διατυπωθεί μετά από την συνεδρία του Υπουργικού».

Ερωτηθείς πως η Βουλή θα εξετάσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο ο κ. Ομήρου απήντησε «όπως πάντα βάση της διαδικασίας θα υπάρξει διαβούλευση με εν τη Βουλή πολιτικά κόμματα για να ληφθεί απόφαση κατά πόσο δηλαδή δικαιολογείται η σύγκληση έκτακτης συνεδρίας προκειμένου να κατατεθεί το κυβερνητικό νομοσχέδιο».

Διαβάστε Επίσης