Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΜε μια σφαίρα εκτελέστηκε ο Γιάννης Καλοψιδιώτης

Με μια σφαίρα εκτελέστηκε ο Γιάννης Καλοψιδιώτης

-

alt=”oplo660″ src=”/images/ASTYNOMIKA/oplo660.png” height=”227″ width=”500″/>

Συνεχίστηκαν και εντάθηκαν σήμερα οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας ψες στην Αγία Νάπα του Γιάννη Θεοφάνους Καλοψιδιώτη ενώ από την νεκροτομή διαπιστώθηκε πως το θύμα είχε δεχθεί μια σφαίρα από πυροβόλο όπλο.

«Με το πρώτο φως της μέρας» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, βοηθός αστυνομικός Διευθυντής επιχειρήσεων Γιώργος Οικονόμου «οι έρευνες για τον φόνο του Γιάννη Θεοφάνους Καλοψιδιώτη, που διαπράχθηκε χτες το βράδυ, συνεχίστηκαν από πλευράς της Αστυνομίας και εμπειρογνωμόνων της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας. Από την σκηνή έχουν περισυλλεγεί διάφορα τεκμήρια τα οποία στάλθηκαν στο Αρχηγείο για να τύχουν επιστημονικών εξετάσεων».

«Επίσης σήμερα» συνέχισε «διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του θύματος από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα δέχτηκε ένα πυροβολισμό με πυροβόλο όπλο ο οποίος του προκάλεσε τον θάνατο λόγω αιμορραγικού σοκ».

«Η Αστυνομία» κατέληξε ο Γιώργος Οικονόμου, «συνεχίζει τις έρευνες και τις εξετάσεις της ανακρίνοντας διάφορα πρόσωπα είτε του στενού κύκλου τού θύματος είτε άλλα άτομα τα οποία έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες καθώς και τα ελατήρια του άγριου φονικού».

Διαβάστε Επίσης