Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΓΝΩΜΕΣΓΝΩΜEΣ: Καημένε μου «Πολίτη» - Του Χρίστου ΜΙΧΑΗΛ*

ΓΝΩΜEΣ: Καημένε μου «Πολίτη» – Του Χρίστου ΜΙΧΑΗΛ*

-

*Aπάντηση σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης

Καημένε μου Πολίτη….

Πρώτο: Το ενδιαφέρον σας για τις κενές κάλπες φάνηκε όλο αυτό το διάστημα από την οργανωμένη προσπάθεια σας για απαξίωση της πολιτικής με δημοσιεύματα όπως τα δόντια του Παπασάββα – το μέγα σκάνδαλο, τα δάνεια της Ομόνοιας το άλλο μέγα σκάνδαλο, και η διαφαινόμενη πλεκτάνη με την Focus που στήσατε εις βάρος του ΑΚΕΛ που φ α ί ν ε τ α ι να εξαργύρωσατε με το διορισμό του διευθυντή οικονομικών ειδήσεων από την Κυβέρνηση.

Άρα εξ ιδίων τα αλλότρια όπως λέμε εκεί στον Πολίτη.

Δεύτερο: Το ποιοι θα παρουσιαστούν στο Εδονίτικο Φεστιβάλ δεν είναι αντικείμενο κριτικής της χαμηλής δημοσιογραφίας σας στον Πολίτη. Την αντικειμενικότητα πάντως την χάσατε προ πολλού, δεν το λέω εγώ το απόδειξε ο Γενικός Εισαγγελέας. Παρ’ όλα αυτά, οι χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο είναι η απάντηση στις επιλογές μας. Επιπλέον αντί να χαιρετήσετε το γεγονός ότι η ΕΔΟΝ προσφέρει στην Κυπριακή κοινωνία τη δυνατότητα να παρακολουθήσει συναυλίες με καλλιτέχνες του επιπέδου του Βασίλη, του Θηβαίου, του Πασχαλίδη, του Μπάση, της Γλυκερίας, της Παπάζογλου και πλειάδας καλιτεχνών με μόνο 20 ευρώ και τις 3 νύκτες, εσείς μόνο τη γνωστή σας χολή ξέρετε να εκτοξεύετε ενάντια στο Λαϊκό Κίνημα του τόπου.

Τρίτο: Όσο αφορά τις αφίσες. Κρίμα, δεν σας προτιμήσαμε για διαφήμιση για να εξαγοράσουμε τη σιωπή σας, όπως σιωπάτε για τα σκάνδαλα τραπεζιτών, όπως σιωπάτε για τα υπέρογκα δίδακτρα στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, όπως σιωπάτε για τα ωράρια των καταστημάτων και τις συνέπειες τους, όπως σιωπάτε για πολλά άλλα που ξέρετε αλλά δεν μιλάτε ως αναπόσπαστο κομμάτι του κατεστημένου.

Τέλος να θυμάστε! Πίσω από κάθε αφίσα που θα βλέπετε από σήμερα μέχρι το Φεστιβάλ, κρύβετε, και να το βλέπετε και αυτό, το χαμόγελο χιλιάδων μελών της ΕΔΟΝ, η αποφασιστικότητα και η ζωντάνια μας, που όση προπαγάνδα και χολή και αν βγάλετε, είμαστε ακόμα ζωντανοί και θα είμαστε για πολύ ακόμα. Έβγαλε βρώμα η ιστορία σας ότι ξοφλήσαμε, σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ. Ερχόμαστε από μακρυά και στοχεύουμε μακρύτερα! Τα 70 χρόνια ζωής μας, τις ρίζες μας με τη νεολαία δεν μπορεί να τα πλήξει ένας Πολίτης… Και για να μη ξεχνιόμαστε 2,3,4 Ιουλίου καλή αντάμωση, εμείς θα είμαστε εκεί… και εκ των προτέρων ξέρετε ότι θα γίνει αυτό που δεν θέλετε: Θα είμαστε χιλιάδες!

Καλή συνέχεια καημένε μου Πολίτη!

*Μέλος Κ.Σ ΕΔΟΝ

POLITHS

Αυτούσιο το δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης

Διαβάστε Επίσης