Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟAπίστευτες καταγγελίες για την Κυπριακή Διαιτησία!!!

Aπίστευτες καταγγελίες για την Κυπριακή Διαιτησία!!!

-

width=”506″/>

–>ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟΤΕ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όπως αποκαλύπτει σε σημερινό του δημοσιεύμα ο συνάδελφος δημοσιογράφος Ιάκωβος Κακουρής της αθλητικής ιστοσελίδας http://sentragoal.philenews.com έχει εξασφαλίσει αποκλειστική μαρτυρία από διαιτητή ο οποίο καταγγέλει ότι παρά τις πολύ καλές βαθμολογίες που έχει πάρει από τους παρατηρητές ο λόγος που δεν ανεβαίνει κατηγορία είναι γιατί είναι οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ο εν λόγω διαιτητής απέστειλε επιστολή καταγγελίας στον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου μέσα από την οποία εκφράζει τον προβληματισμό και την πικρία του. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έφτασε μέχρι τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, τον Χανς Ρέιγκβαρτ, για να εκφράσει το παράπονό του για το γεγονός ότι από την κατηγορία προεπιλογή Α’ στην αξιολόγηση που έγινε βρέθηκε στη Β’ Κατηγορία. Η απάντηση που πήρε, άκρως ενδιαφέρουσα: «Είσαι οπαδός της Ομόνοιας»!

Όπως αναφέρετε στο δημοσίευμα ο εν λόγω διαιτητής, είχε πολύ καλές βαθμολογίες από τους παρατηρητές, ενώ σύμφωνα με τη συνολική του αξιολόγηση για την παρουσία του στα γήπεδα θα μπορούσε να προαχθεί και όχι να πέσει κατηγορία. Αντ’ αυτού «υποβιβάστηκε» επειδή, όπως του είπαν ο Ρέιγκβαρτ και οι συνεργάτες του «είσαι οπαδός της Ομόνοιας»!

Διαβάστε Επίσης