Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΠαραπομπή των δύο βιαστών ενώπιον του Κακουργιοδικείου

Παραπομπή των δύο βιαστών ενώπιον του Κακουργιοδικείου

-

alt=”diki” src=”/images/DIKASTHRIA/diki.jpg” height=”413″ width=”500″/>

Παραπομπή ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου, του 35χρονου από την Ορόκλινη και του 57χρονου επιχειρηματία από τη Λάρνακα, για παρενόχληση και σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων, θα ζητήσει την Τρίτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η υπόθεση απασχόλησε σήμερα τη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας η οποία αποφάσισε ύστερα από πολύωρη σύσκεψη, να παραπέμψει την υπόθεση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου.

Ο 35χρονος και ο 57χρονος θεωρούνται ύποπτοι για διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα κατά παράβαση της καταπολέμησης εμπορίας προσώπων και διαφθοράς ανήλικης. Ο 35χρονος είναι επίσης ύποπτος για απαγωγή, βιασμό, επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, εκμετάλλευση πόρνων και άγρα πελατών για ανήθικους σκοπούς, ληστεία και κλοπή. Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 26 – 28 Απριλίου στη Λάρνακα και τη Λευκωσία.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση έχουν ολοκληρωθεί και αύριο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας αναμένεται να αποφασίσει κατά πόσον οι δύο ύποπτοι θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την ημερομηνία έναρξης της ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 1η Μαΐου το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης των δύο ατόμων, ενώ την περασμένη Τετάρτη το διάταγμα ανανεώθηκε για άλλες έξι ημέρες.

Διαβάστε Επίσης