Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ ΟΜΟΝΟΙΑ καταγγέλλει παρεμβάσεις του ΑΠΟΕΛ στη διαιτησία

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καταγγέλλει παρεμβάσεις του ΑΠΟΕΛ στη διαιτησία

-

>>> ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΗΘΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με ανακοίνωση της, σχολιάζει εξαιρετικά σοβαρά περιστατικά που διαδραματίστηκαν στον χθεσινό αγώνα της με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Αναφέρει σχετικά:

«Πρώτα απ’ όλα, θέλουμε να καταγγείλουμε την εξομολόγηση του διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης, κ. Αντώνη Χριστοδούλου, σε μέλος του προσωπικού του Σωματείου μας, μετά τη λήξη του αγώνα. Ο διαιτητής αφού παραδέχτηκε ότι η απόδοσή του δεν ήταν αυτή που έπρεπε, εκμυστηρεύτηκε στο μέλος του προσωπικού του Σωματείου μας πως: «Είχα την έννοια άμπα τζαι χάσουν τζαι βάλουν τα μαζί μας». Δυστυχώς με αυτήν τη φιλοσοφία διαιτήτευε χθες ο κ. Αντώνης Χριστοδούλου, γεγονός που επεξηγεί και την απόδοσή του. Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί πού οδηγείται το Κυπριακό ποδόσφαιρο, με διαιτητές που σκέφτονται και ενεργούν με αυτόν τον τρόπο.

Ο ορισμός των διαιτητών του χθεσινού αγώνα, από όποιους και εάν έγινε, κρίνεται ως απαράδεκτος, κάτι άλλωστε που επιβεβαιώθηκε και με την απόδοσή τους. Είναι αδύνατο η επιλογή τους να έχει γίνει με κριτήριο την απόδοση που είχε ο κ. Αντώνης Χριστοδούλου στη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.

Καταγγέλλουμε επίσης, την προσπάθεια επηρεασμού των διαιτητών από τους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ, που στο ημίχρονο του αγώνα εισήλθαν ανενόχλητοι στα αποδυτήριά τους και τους εξασκούσαν πίεση.

Σημειώνουμε ως πολύ σοβαρό, το περιστατικό που έλαβε χώρα μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα, όταν μέλος του προσωπικού του ΑΠΟΕΛ έβρισε με χυδαίο τρόπο ποδοσφαιριστές μας, διότι θεώρησε πως η ομάδα μας έπαιζε για την ισοπαλία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ από την μέρα της ίδρυσής της, όπως και κατά τον χθεσινό αγώνα, πάντοτε αγωνιζόταν και αγωνίζεται με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Τέλος, κακίζουμε την απαράδεκτη και προβληματική συμπεριφορά του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, κ. Γιώργου Δώνη, ο οποίος για άλλη μία φορά παρεκτρέπεται, ενώπιον παραγόντων της ομάδας του, μπροστά από τον παρατηρητή του αγώνα, αλλά και δημοσιογράφους, οι οποίοι κατέγραψαν τις ύβρεις του. Είναι απρεπές, οι προπονητές, οι αθλητές ή οι παράγοντες, να συμπεριφέρονται με τον τρόπο που επανειλημμένα επιλέγει να συμπεριφέρεται ο κ. Γιώργος Δώνης. Η συμπεριφορά αυτή είναι ένα ζήτημα που επιβάλλεται να τύχει σοβαρού χειρισμού από τους αρμόδιους».

Διαβάστε Επίσης