Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΟνειρεμένη δουλειά για 6 μήνες

Ονειρεμένη δουλειά για 6 μήνες

-

>>> Ζητείται ταξιδιώτης για να κάνει επί πληρωμή τον γύρο του κόσμου για λογαριασμό της αεροπορικής εταιρείας Swiss

Η ελβετική αεροπορική εταιρεία Swiss προτίθεται να προσλάβει έναν. . . ταξιδιώτη που θα κάνει το γύρο του κόσμου επί πληρωμή για έξι μήνες για να επιθεωρήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία και να αφηγηθεί τις περιπέτειές του στον ιστότοπό της.

Η διαδικασία πρόσληψης για την ονειρεμένη θέση εργασίας ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει πολλές εβδομάδες. Ο τυχερός που θα επιλεγεί μεταξύ όλων των υποψηφίων θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο.

Η αγγελία που δημοσίευσε η εταιρεία απευθύνεται σε “δημιουργικούς ανθρώπους, που έχουν πάθος με τα ταξίδια, τις ανακαλύψεις και τους νεωτερισμούς”. Ο “τουρίστας” θα πρέπει να είναι Ελβετός ή υπήκοος χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Eνωσης και να έχει συμπληρώσει τα 18.

Ο “Ελβετός Εξερευνητής”, όπως θα είναι ο επίσημος τίτλος του, θα πιάσει δουλειά το φθινόπωρο. Για έξι μήνες θα γυρίζει τον κόσμο και θα δημοσιεύει τις εντυπώσεις του και θα παρέχει συμβουλές για τους άλλους ταξιδιώτες στον ιστότοπο της εταιρείας.

Μέρος της αποστολής του, μεταξύ άλλων, είναι να ελέγξει κατά πόσον είναι ακριβείς οι συμβουλές που δίνει η εταιρεία και να προσθέσει τις δικές του. Στη σύμβαση που θα υπογράψει διευκρινίζεται ότι θα παραμένει 2-3 ημέρες, κατά μέσο όρο, σε καθέναν από τους 20-26 προορισμούς που θα επιλέξει η Swiss.

Εκτός από τον μισθό που θα καταβάλει στον “Εξερευνητή” η εταιρεία -το ποσό είναι υπό διαπραγμάτευση- θα του πληρώσει επίσης όλα τα έξοδα των ταξιδιών του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις μέχρι το μεσημέρι της 28ης Μαϊου.

Διαβάστε Επίσης