Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΝομικά με αγωγές λιβέλλου κινείται το ΑΚΕΛ για την υπόθεση FOCUS

Νομικά με αγωγές λιβέλλου κινείται το ΑΚΕΛ για την υπόθεση FOCUS

-

που έχουν γίνει σχετικά με το επίμαχο θέμα της Focus και θα κινηθούμε νομικά, δήλωσε την Τετάρτη ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

“Θα κινήσουμε δηλαδή αγωγές λιβέλου σε όσους επιχειρούν να δυσφημίσουν πολιτικά το ΑΚΕΛ, ατεκμηρίωτα και θα προχωρήσουμε, δεν έχει καμία απολύτως ανάμιξη το ΑΚΕΛ με αυτή την ιστορία”, δήλωσε ο κ. Κυπριανού ερωτηθείς για το θέμα ύστερα από συνάντηση με την αναπληρωτή επικεφαλής του γραφείου του ΕΚ στην Κύπρο, Αλεξάνδρα Ατταλίδου.

Σε ερώτηση αν υπάρχει κάποια εξέλιξη από πλευράς Γενικής Εισαγγελίας για το θέμα, ο κ. Κυπριανού υπενθύμισε ότι ο Γενικός Εισαγγελέας έχει προβεί σε δημόσια δήλωση “ότι θεωρεί πως αυτή τη στιγμή δεν ενδείκνυται να υπάρχει οποιαδήποτε συνάντηση μαζί μας , εμείς σεβόμαστε την άποψη του Εισαγγελέα και αναμένουμε ο ίδιος να αναλάβει την όποια πρωτοβουλία προς εμάς”.

Σε παρατήρηση ότι κάποια κόμματα θεωρούν ότι το ζήτημα των οικονομικών των κομμάτων αφορά πρωτίστως τον Γενικό Ελεγκτή και όχι τον Εισαγγελέα, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ είπε ότι ο Γενικός Εισαγγελέας έχει τις εξουσίες με βάση τη νομοθεσία την οποία έχουμε κρίνει και “εμείς θα ανοίξουμε τα χαρτιά μας όλα στο Γενικό Ελεγκτή για να μας ελέγξει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, θα δώσουμε τους λογαριασμούς”.

Διαβάστε Επίσης