Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΣτάχτη και αποκαίδια αυτοκίνητο πολυτελείας στα Λειβάδια

Στάχτη και αποκαίδια αυτοκίνητο πολυτελείας στα Λειβάδια

-

alt=”aftokinito kameno 2″ src=”/images/ASTYNOMIKA/aftokinito_kameno_2.jpg” height=”334″ width=”500″/>

Ολοσχερώς καταστράφηκε αυτοκίνητο πολυτελείας, ιδιοκτησίας 38χρονου από τα Λειβάδια της επαρχίας Λάρνακας, από φωτιά που τέθηκε κακόβουλα. Υπολογίζεται ότι οι ζημιές στο αυτοκίνητο υπερβαίνουν τις 20 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα λήφθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι υπήρχε φωτιά σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι απέναντι από το σπίτι του ιδιοκτήτη του, ηλικίας 38 χρόνων.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία άρχισαν την κατάσβεση της φωτιάς. Ωστόσο, παρά την έγκαιρη επέμβαση της Υπηρεσίας το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, με τις ζημιές να εκτιμάται ότι υπερβαίνουν τις 20 χιλιάδες ευρώ.

Επί τόπου μετέβησαν και μέλη της Αστυνομίας που άρχισαν έρευνες, οι οποίες στο αρχικό τους στάδιο κατέδειξαν ότι η φωτιά στο αυτοκίνητο οφείλεται σε εμπρησμό. Περίοικοι ανέφεραν στην Αστυνομία ότι θεάθηκαν να εγκαταλείπουν τη σκηνή δύο άτομα πάνω σε μοτοσικλέτα.

Η σκηνή φρουρείται και σήμερα το πρωί θα αρχίσουν έρευνες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία προκειμένου να καθοριστούν τα ακριβή αίτια της φωτιάς.

Διαβάστε Επίσης