Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΈχασε το μάτι του οπαδός χθες στο ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ

Έχασε το μάτι του οπαδός χθες στο ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ

-

2014

Τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ στοίχησαν τελικά το ένα μάτι σε οπαδό της λευκωσιάτικης ομάδας. Ο λόγος για 27χρονο φίλαθλο ο οποίος χτυπήθηκε με πέτρα στο μάτι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να σωθεί το μάτι του. Δεύτερο άτομο, μέλος της Αστυνομίας νοσηλεύεται επίσης σε σοβαρή κατάσταση, ενώ έχει υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση.

Εξάλλου σε νέες συλλήψεις ενδεχομένως να προβεί η Αστυνομία, για τα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν χθες, μια ώρα πριν από το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ στον κυκλικό κόμβο κοντά στο ΓΣΠ, στην διάρκεια των οποίων τραυματίστηκαν 15 οπαδοί των δύο ομάδων και έξι αστυνομικοί.

Τα έκτροπα προκλήθηκαν όταν εκατοντάδες οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ συναντήθηκαν στην περιοχή και ακολούθησε πετροπόλεμος και ρήψη κροτίδων.

Η ΜΜΑΔ έκανε χρήση δακρυγόνων για να επιβάλει την τάξη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε ψες στην τηλέοραση του ΡΙΚ ότι τα επεισόδια προκάλεσε εσκεμμένα μικρή μερίδα οπαδών. Απέρριψε επίσης ισχυρισμούς ότι στο χώρο των επεισοδίων δεν υπήρχαν αστυνομικοί, ενώ σε ότι αφορά τον αγώνα, είπε ότι τον αστυνόμευσαν συνολικά 380 μέλη της Δύναμης.

Διαβάστε Επίσης