Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΓΓ ΑΚΕΛ: Να αναλώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για λύση

ΓΓ ΑΚΕΛ: Να αναλώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για λύση

-

της και την ποθούμενη ανάπτυξη, δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού.

Ο κ. Κυπριανού συνοδευόμενος από Βουλευτές του κόμματός του, υποψήφιους Ευρωβουλευτές και άλλους αξιωματούχους του ΑΚΕΛ, περιόδευσε στις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου για να μοιράσει λαμπάδες ενόψει του Πάσχα.

“Η εκδήλωσή μας σήμερα είναι καθαρά συμβολική, θέλουμε να μοιράσουμε λαμπάδες στον κόσμο για να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης προς τον κυπριακό λαό , ενόψει Πάσχα. Βέβαια το μυαλό όλων μας φυσιολογικά στρέφεται σε εκείνους τους συμπατριώτες μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες και θέλω να συγχαρώ όλους τους εθελοντές οι οποίοι εργάζονται με στόχο αυτές τις μέρες τουλάχιστον να μην λείψει τίποτε από κανένα σπίτι”, δήλωσε ο κ. Κυπριανού.

Συνέχισε λέγοντας ότι “στο μυαλό μας κυριαρχεί και το Κυπριακό, η ελπίδα μας είναι η Ανάσταση να φέρει και την Ανάσταση της πατρίδας μας, δηλαδή την απελευθέρωσή της και την επανένωσή της μέσα από μια λύση η οποία θα εκφράζει τους πόθους, τα οράματα και τις προσδοκίες του κυπριακού λαού”.

Όπως είπε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, “είναι πάρα πολύ σημαντικό όλοι να αναλώσουμε όλες μας τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση, της λύσης η οποία θα φέρει μαζί της και την ποθούμενη ανάπτυξη”.

Διαβάστε Επίσης