Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΤο ΑΚΕΛ για απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου για τις ιδιωτικοποιήσεις

Το ΑΚΕΛ για απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου για τις ιδιωτικοποιήσεις

-

για τις ιδιωτικοποιήσεις των Η.Ο.

«Οι πολίτες δεν εκπλήσσονται από την σπουδή της κυβέρνησης Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ να προωθήσουν τις ιδιωτικοποιήσεις κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών και γενικότερα το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου» είπε ο κύριος Λουκαίδης . Πρόσθεσε πως «οι ιδιωτικοποιήσεις» όπως άλλωστε παραδέχονται οι κυβερνώντες, «είναι μέρος του ιδεολογικού και πολιτικού τους μανιφέστου, όπως οι ίδιοι θεωρούν το μνημονιακό ζυγό».

Περαιτέρω ανάφερε πως «οι ιδιωτικοποιήσεις είναι αναπόσπαστο μέρος του νέου οικονομικού θαύματος που, κατά τους κυβερνώντες, βιώνει αυτή την περίοδο ο κυπριακός λαός».

«Η κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ, στον ένα χρόνο διακυβέρνησης, έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της κυβέρνησης των μεγάλων συμφερόντων» είπε χαρακτηριστικά. Καταλήγοντας προειδοποίησε πως η κυβέρνηση και το κυβερνών κόμμα « πρέπει να αναμένουν ισχυρή αντίδραση και αντίσταση απέναντι στις ιδιωτικοποιήσεις, από όλους όσοι βρίσκονται στην αντίπερα όχθη των μεγάλων συμφερόντων: Από το λαό μας, τους πολίτες και τους εργαζόμενους».

Διαβάστε Επίσης