Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕπιχείρηση της Αστυνομίας των Βάσεων σε πρακτορείο στοιχημάτων στις Βρυσούλλες

Επιχείρηση της Αστυνομίας των Βάσεων σε πρακτορείο στοιχημάτων στις Βρυσούλλες

-

2014

Εντεκα πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, τέσσερα τραπέζια πόκερ, αρκετές αποδείξεις και διάφορα έγγραφα, κατασχέθηκαν χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια επιχείρησης για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας Ανδρέας Πιτσιλλίδης «χθες από τις 16.00 – 18.00 το απόγευμα η Αστυνομία των Βάσεων σε συνεργασία με άνδρες του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Κυπριακής Δημοκρατίας διεξήγαγε συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη του φαινομένου του ηλεκτρονικού τζόγου, σε πρακτορείο στοιχημάτων στις Βρυσούλλες που βρίσκεται εντός του εδάφους των Βρετανικών Βάσεων».

Πρόσθεσε ότι «με δικαστικό ένταλμα ερευνήθηκε το πρακτορείο όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα τραπέζια πόκερ, έντεκα πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, αρκετές αποδείξεις και διάφορα έγγραφα. Όλα τα ανευρεθέντα στάλθηκαν στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη Λευκωσία, για να εξεταστούν από τους αρμόδιους».

Ο κ. Πιτσιλλίδης ανέφερε ακόμα ότι «η Αστυνομία των Βάσεων διενήργησε επίσης έρευνα στο υποστατικό για ναρκωτικά δεδομένου ότι υπήρχαν πληροφορίες, ωστόσο δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε. Εντός του πρακτορείου υπήρχαν τέσσερα άτομα, δύο διαχειριστές και δύο άτομα θαμώνες, όλοι Κύπριοι οι οποίοι και κλήθηκαν στα γραφεία της Αστυνομίας των Βάσεων Δεκέλειας για ανάκριση».

Σημείωσε επίσης ότι «η Αστυνομία των Βάσεων Δεκέλειας θα συνεχίσει τις ενέργειες για πάταξη του φαινομένου του παράνομου ηλεκτρονικού τζόγου».

Διαβάστε Επίσης