Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΕΝΤΥΠΗ ΓΝΩΜΗΚυκλοφορεί αύριο Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου : «Η εν ψυχρώ διπλή δολοφονία του...

Κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου : «Η εν ψυχρώ διπλή δολοφονία του ΗΛΙΑ ΤΤΟΦΑΡΗ και του ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΤΡΟΥ από μασκοφόρους του Γρίβα» – Μιχάλη Ν. Μιχαήλ

-

Δημιουργήθηκε : Πέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2014

«ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟ 1958»

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ Ν. ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ «ΓΝΩΜΗ», AYΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/02/2014

Η Εβδομαδιαία Εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ» συνεχίζει την προσφορά προς τους αναγνώστες της και όχι μόνο, συμβάλλοντας στην έρευνα και τεκμηρίωση σημαντικών πτυχών της ιστορίας μας.

Μαζί με την έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ,αύριο Παρασκευή 14/02/2014, θα διατίθεται το βιβλίο του δημοσιογράφου- ερευνητή Μιχάλη Ν. Μιχαήλ με τίτλο:«Η εν ψυχρώ διπλή δολοφονία του ΗΛΙΑ ΤΤΟΦΑΡΗ και του ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΤΡΟΥ από μασκοφόρους του Γρίβα».

* Στα πρόθυρα της αποχώρησης των Βρετανών αποικιοκρατών, και ενόψει της ίδρυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, το κατεστημένο της Δεξιάς, όπως και οι Άγγλοι, ανησυχούσε για την μεγάλη επιρροή του ΑΚΕΛ μέσα στις λαϊκές μάζες

* Τη βρόμικη δουλειά να κτυπηθεί το ΑΚΕΛ και το ευρύτερο Λαϊκό Κίνημα ανέλαβε ο Γρίβας και πειθήνια όργανα του με απειλές και δολοφονίες στελεχών της Αριστεράς.

* Τα πρώτα θύματα της βάρβαρης επίθεση κατά της Αριστεράς το 1958 ήταν ο Ηλίας Ττοφαρής και ο Μιχάλης Πέτρου.

  • * Άγνωστες λεπτομέρειες και ιστορικά ντοκουμέντα από την εν ψυχρώ δολοφονία τους, περιγράφει στο νέο του βιβλίο ο δημοσιογράφος – ερευνητής Μιχάλης Ν. Μιχαήλ.
  • * Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει αύριο Παρασκευή (14/02/2014) μαζί με την «ΓΝΩΜΗ» και θα προσφέρεται προαιρετικά στους αναγνώστες της εφημερίδας με επιπλέον χρέωση, ΜΟΝΟ 2 ευρώ.
  • ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ «ΓΝΩΜΗ»
  • TTOFARHS PETROY COVERnew

Διαβάστε Επίσης