Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΔύο άτομα νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ύστερα από δυστυχήματα που σημειώθηκαν...

Δύο άτομα νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ύστερα από δυστυχήματα που σημειώθηκαν στη Λάρνακα

-

: Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2014

Ενας 18χρονος και ένας 39χρονος από τη Λάρνακα νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ύστερα από οδικά δυστυχήματα στα οποίοα ενεπλάκησαν χθες στη Λάρνακα, ο μεν πρώτος με τη μοτοσικλέτα του και ο δεύτερος με το αυτοκίνητο του. Ο 18χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος ενώ ο 39χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 12.30 χθες το μεσημέρι, ο 18χρονος οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του στη Λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία αυτή προσέκρουσε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να ανατραπεί και ο νεαρός να εκτιναχθεί στο δρόμο.

Μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο μετέβησαν στη σκηνή όπου παρέλαβαν το νεαρό, ο οποίος δεν έφερε προστατευτικό κράνος και τον μετέφεραν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακα και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα.

Στο δεύτερο δυστύχημα ένας 39χρονος από τη Λάρνακα, ενώ οδηγούσε γύρω στις 4 χθες το απόγευμα το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ των κυκλικών κόμβων Καλού Χωριού και Ριζοελιάς, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό αρχικά να προσκρούσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και στη συνέχεια να ανατραπεί έξω από το δρόμο.

Ο 39χρονος, που δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο. Μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο μετέβησαν στη σκηνή και ο άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και ακολούθως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εισήχθη στο χειρουργείο.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου και φέρει κάταγμα βάσης του κρανίου και μεγάλη εγκεφαλική αιμορραγία. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς κρίσιμη.

Διαβάστε Επίσης