Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚΟΠ και Τ/κ Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στη Ζυρίχη

ΚΟΠ και Τ/κ Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στη Ζυρίχη

-

alt=”kop” src=”/images/AKELL/kop.jpg” height=”264″ width=”352″/>Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κωστάκης Κουτσοκούμνης έχει κληθεί από τον Πρόεδρο της FIFA Γιόζεπ Μπλάτερ να μεταβεί στα Κεντρικά Γραφεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στη Ζυρίχη, μαζί με τον Πρόεδρο της Τουρκοκυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, προκειμένου να συζητήσουν και να καταλήξουν σε μια «προσωρινή διευθέτηση για το ποδόσφαιρο στην Κύπρο» βασισμένη στα καταστατικά της FIFA και της UEFA.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΟΠ, αναμένεται πως μετά το τέλος των συζητήσεων, οι δύο αντιπροσωπείες θα υπογράψουν έγγραφο, στο οποίο θα υπογραμμίζονται τα βήματα που θα πρέπει να γίνουν για την πρόοδο του ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την Κύπρο, με την έγκριση της FIFA και της UEFA.

Η διευθέτηση που θα προκύψει, θα πρέπει να επικυρωθεί από τις Γενικές Συνελεύσεις τόσο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όσο και της Τουρκοκυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Η συνάντηση θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου 2013 υπό την προεδρία του Προέδρου της FIFA, στην παρουσία του Προέδρου της UEFA.

Τον κ. Κουτσοκούμνη θα συνοδεύσουν στη Ζυρίχη ο 1ος Αναπληρωτής Πρόεδρος Γιώργος Κούμας, ο 2ος Αναπληρωτής Πρόεδρος Ανδρέας Σάντης και ο 2ος Αντιπρόεδρος Νίκος Νικολάου.

Διαβάστε Επίσης