Καινοτομία με το πρωτοποριακό ηλεκτρονικό πορτοφόλι sKash

 Ταχύτατες, ασφαλείς, εύκολες πληρωμές και μεταφορές χρημάτων

μέσω υπερσύγχρονης εφαρμογής κινητού τηλεφώνου της AstroBank

 Της Δήμητρας Ονουφρίου* 

Η καινοτομία και η υψηλή τεχνολογία κερδίζουν, τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερο έδαφος στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Αλλάζουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς το τοπίο και τη δυναμική των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, δημιουργώντας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για τις τράπεζες, τα επιχειρηματικά τους μοντέλα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν. 

Η καινοτομία αποτελεί βασικό πυλώνα, αλλά και κινητήρια δύναμη της νέας στρατηγικής της AstroBank. Η Τράπεζα, πιστή στη δέσμευσή της για συνεχή επένδυση στην ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών, παρουσίασε πρόσφατα το ηλεκτρονικό πορτοφόλι sKash. Το sKash, έρχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε και πραγματοποιούμε τις καθημερινές τραπεζικές και επιχειρηματικές συναλλαγές μας. 

Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη εφαρμογή κινητών τηλεφώνων που «ταράζει τα νερά», ένα καινοτόμο ηλεκτρονικό πορτοφόλι που συνδυάζει λογαριασμό και πορτοφόλι στο κινητό, για ταχύτατες, ασφαλείς και εύκολες πληρωμές, καθώς επίσης και μεταφορές χρηματικών ποσών από οποιοδήποτε σημείο. Η εφαρμογή sKash, διασφαλίζει τη μεταφορά χρημάτων προς φίλους ή και αντίστροφα, με μια απλή εντολή. Ακολούθως, οι παραλήπτες ειδοποιούνται με μήνυμα ότι έχουν πιστωθεί με χρηματικό ποσό, ενώ η ειδοποίηση μεταφοράς αποστέλλεται ακόμη και αν ο παραλήπτης δεν είναι εγγεγραμμένος χρήστης του sKash. Σημειώνεται πως, οι μεταφορές χρημάτων μεταξύ των χρηστών είναι άμεσες. Επιπλέον, μπορεί να μεταφερθεί χρηματικό ποσό από οποιοδήποτε τραπεζικό λογαριασμό, οποιασδήποτε τράπεζας στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι του χρήστη. Το sKash επιτρέπει, ακόμη, την ανάληψη μετρητών, χωρίς κάρτα, από οποιοδήποτε ATM της AstroBank, με μόνο μία κίνηση, πληκτρολογώντας τον κωδικό μιας χρήσης που θα εκδώσει η εφαρμογή. Μέσω της εφαρμογής, μπορούν να γίνουν αγορές καρτών κινητής τηλεφωνίας (mobile voice cards), προπληρωμένων υπηρεσιών (PaySafe), αλλά και σε μεταγενέστερο στάδιο πληρωμές λογαριασμών υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για όλους τους καταναλωτές, όχι μόνο για πελάτες της AstroBank και μπορεί να ληφθεί είτε στο App Store της Apple, είτε στο Google Play Store. 

Σημειώνεται, ακόμη, πως ηλεκτρονικές αγορές μπορούν να γίνουν με τη συσκευή του κινητού τηλεφώνου, στα ηλεκτρονικά καταστήματα που έχουν συμβληθεί με το sKash, χωρίς πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, και χωρίς τη συμπλήρωση στοιχείων και κωδικών. Επιπλέον, με το sKash μπορούν να πραγματοποιηθούν αγορές σε εμπορικά καταστήματα και ιστοσελίδες που διαθέτουν την υπηρεσία γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, με τη συσκευή του κινητού τηλεφώνου και μόνο. 

Το sKash αποτελεί ένα επαναστατικό, καινοτόμο προϊόν που μπορεί να επηρεάσει θετικά τα δεδομένα της αγοράς, διευκολύνοντας τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τις καταναλωτικές ανάγκες. Με το sKash η AstroBank καινοτομεί, με ένα προϊόν που εισάγεται για πρώτη φορά στην Κύπρο και είναι διαθέσιμο σε όλους τους πολίτες. 

Εν κατακλείδι, η καινοτομία και η τεχνολογία είναι δύο συντελεστές που προσθέτουν αξία στις επιχειρήσεις και την οικονομία ευρύτερα, συμβάλλοντας στην κοινή προσπάθεια για βιώσιμη ανάπτυξη. Ως εκ τούτου, θα συνεχίσουν να βρίσκονται στον πυρήνα των αλλαγών που βιώνει ο χρηματοπιστωτικός τομέας και δεδομένης της μετάβασης σε ένα νέο ψηφιακό τραπεζικό τοπίο, η επένδυση στην καινοτομία και την τεχνολογία καθίσταται εκ των ων ουκ άνευ. Η επένδυση αυτή δεν αφορά μόνο υπηρεσίες και προϊόντα αλλά και την ενδοεπιχειρησιακή οργάνωση και λειτουργία της Τράπεζας, καθώς επίσης την κατάρτιση των στελεχών της, την απλοποίηση χρονοβόρων διαδικασιών και τον συνεχή εκσυγχρονισμό δομών και πρακτικών. 

*Η Δήμητρα Ονουφρίου είναι Επικεφαλής Μάρκετινγκ της AstroBank

 

Περισσότερα ΝΕΑ

 • Πιλότοι … αναλαμβάνουν και καθήκοντα αεροσυνοδού! Σερβίρουν καφέ και φαγητό!Του Φίλιου Φυλακτού
  Πιλότοι … αναλαμβάνουν και καθήκοντα αεροσυνοδού! Σερβίρουν καφέ και φαγητό!Του Φίλιου Φυλακτού Του Φίλιου ΦΥΛΑΚΤΟΥ, Προέδρου της ΠΟΕΔ Είναι εξωπραγματικό, παράλογο και πολύ επικίνδυνο ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, ο πιλότος, να εγκαταλείπει τη θέση του, τα καθήκοντά του για να αναλάβει και καθήκοντα αεροσυνοδού! Η εικόνα του πιλότου που κυβερνά λίγο το αεροσκάφος, που σερβίρει και για λίγο φαγητό και στη συνέχεια καφέ στους επιβάτες, αποτυπώνει αυτό που ακριβώς συμβαίνει με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων, όπου εκτός από τα διοικητικά/διευθυντικά καθήκοντα που έχουν να επιτελέσουν,…
 • Διαλύεται το Δημόσιο Σχολείο με παρωχημένες αντιλήψεις «εξορθολογισμού» ! Του Φίλιου Φυλακτού*
  Διαλύεται το Δημόσιο Σχολείο με παρωχημένες αντιλήψεις «εξορθολογισμού» ! Του Φίλιου Φυλακτού* Με αντιλήψεις παρωχημένων εποχών, «του δασκάλου της έδρας» και «αποφασίζω και διατάζω» άρχισε να ξεγυμνώνεται η Δημόσια Εκπαίδευση. Με απίστευτη προχειρότητα και χωρίς οποιαδήποτε εκπαιδευτική τεκμηρίωση. Το μοναδικό κριτήριο είναι η εξοικονόμηση χρημάτων. Τα χαμένα δισεκατομμύρια ευρώ στις μαύρες τρύπες, που έχουν όμως ονοματεπώνυμο, δεν τους ενοχλούν. Τα σκορπούν και χρεώνουν τους πολίτες. Τόσο απλό! Το κόστος που έχει η Εκπαίδευση, η Αγωγή και η Παιδεία των παιδιών μας και η Εκπαιδευτική Πολιτική που ακολουθείται ενοχλούν! Η πολύπλευρη ανάπτυξη των…
 • Καινοτομία με το πρωτοποριακό ηλεκτρονικό πορτοφόλι sKash - Της Δήμητρας Ονουφρίου
  Καινοτομία με το πρωτοποριακό ηλεκτρονικό πορτοφόλι sKash - Της Δήμητρας Ονουφρίου Καινοτομία με το πρωτοποριακό ηλεκτρονικό πορτοφόλι sKash Ταχύτατες, ασφαλείς, εύκολες πληρωμές και μεταφορές χρημάτων μέσω υπερσύγχρονης εφαρμογής κινητού τηλεφώνου της AstroBank Της Δήμητρας Ονουφρίου* Η καινοτομία και η υψηλή τεχνολογία κερδίζουν, τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερο έδαφος στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Αλλάζουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς το τοπίο και τη δυναμική των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, δημιουργώντας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για τις τράπεζες, τα επιχειρηματικά τους μοντέλα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Η καινοτομία αποτελεί βασικό πυλώνα, αλλά και κινητήρια…
 • Πορεία Ειρήνης – Να μη λείψει κανείς! – Του Δώνη ΧΡΙΣΤΟΦΙΝΗ
  Πορεία Ειρήνης – Να μη λείψει κανείς! – Του Δώνη ΧΡΙΣΤΟΦΙΝΗ Του Δώνη Χριστοφίνη* Οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις με εκπροσώπους, τους Τραμπς, Νετανιάχου κι άλλους, εντείνουν το μακελειό στην περιοχή μας και αλλού. Απειλούν όλη την ανθρωπότητα ακόμα και με πυρηνικό πόλεμο. Ο πόλεμος σκορπά το θάνατο, την καταστροφή, την πείνα, την προσφυγιά και την εμπορία προσώπων και οργάνων. Ένας δε, πυρηνικός πόλεμος θα αφανίσει κάθε ζωή στον πλανήτη μας.
 • Δημιουργούμε ασφαλείς, βιώσιμες πόλεις και ανθρώπινους οικισμούς, προσβάσιμους, χωρίς αποκλεισμούς με τη συμβολή των διεθνών προτύπων - Της Άννας ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
  Δημιουργούμε ασφαλείς, βιώσιμες πόλεις και ανθρώπινους οικισμούς, προσβάσιμους, χωρίς αποκλεισμούς με τη συμβολή των διεθνών προτύπων - Της Άννας ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ Δημιουργούμε ασφαλείς, βιώσιμες πόλεις και ανθρώπινους οικισμούς, ΠΡΟΣΒΑΣΙΜoyΣ χωρίς αποκλεισμούς με τη συμβολη των διεθνων προτυπων Της Άννα ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ* Oι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι πόλεις μας είναι αυξημένες, πολυσύνθετες και πολυδιάστατες. Οι δημόσιες μεταφορές, οι υποδομές ,η ύδρευση, η ενέργεια και η ασφάλεια είναι τομείς στους οποίους οι πόλεις μας θα πρέπει να διαχειριστούν έτσι ώστε να παραμείνουν βιώσιμες. Ο αστικός πληθυσμός ολοένα και αυξάνεται και η αστικοποίηση είναι ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται σε κάθε σύγχρονη πόλη.

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

 • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
 • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
 • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top