Η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο το μαχαίρι και τα ρούχα που εντοπίστηκαν σήμερα σε συγκεκριμένο χώρο να σχετίζονται με το διπλό φονικό στον Στρόβολο, δήλωσε έγκυρη αστυνομική πηγή.

Η ίδια πηγή δήλωσε ότι μετά τη πολύωρη κατάθεση του 33χρονου υπόπτου, που κρατείται για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις.

Εν τω μεταξύ, γραπτή κατάθεση στην Αστυνομία έδωσε και ο δεκαπεντάχρονος γιος του ζεύγους ως αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης.

Αναφορικά με τη σύλληψη του 29χρονου σε σχέση με το φόνο της 80χρονης Ανδριανής Βανέζης στην Αγλαντζιά, η ίδια πηγή δήλωσε ότι ο συλληφθείς αναμένεται να προσαχθεί αύριο στο δικαστήριο για να ζητηθεί η κράτηση του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top