Ξέρει τι έγινε σε εκείνο το σπίτι, εκείνο το βράδυ, που σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι, μέχρι ένα σημείο, ως επίσης και ποιοι εμπλέκονται και ποιος ήταν ο σκοπός και το κίνητρο, ανέφερε κατά την ανάκριση του ο 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων,  χθες βράδυ σε σχέση με το διπλό φονικό στο Στρόβολο, εναντίον του οποίου εκδόθηκε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης.  

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των ανακρίσεων της υπόθεσης, ο οποίος παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση του 33χρονου, ο ύποπτος συνελήφθη χθες βράδυ στην Αγία Νάπα και ακολούθως οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Εκεί, ανακρινόμενος, ο 33χρονος, σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, ανέφερε ότι θέλει να πει όλα όσα ξέρει για την υπόθεση.
Ο ύποπτος, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, είπε επίσης ότι ξέρει τι έγινε σε εκείνο το σπίτι εκείνο το βράδυ που σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι μέχρι ένα σημείο, ως επίσης ξέρει ποιοι εμπλέκονται σε αυτό που έγινε και ποιος ήταν ο σκοπός και το κίνητρο.

Τούτο που έγινε, σχεδιαζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια, είπε στους ανακριτές ο 33χρονος, ο οποίος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και δεν έφερε καμία ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση του.  

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top