Χωρίς σταματημό ο εκφυλισμός και η κατρακύλα της Κυπριακής Εκκλησίας– Η «Ιερά Σύνοδος» χωρισμένη σε 3 αλληλοσυγκρουόμενες φατρίες. Ο υπόγειος πόλεμος στην... «Αγία Οικογένεια», βγήκε στην επιφάνεια και με την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης κοπέλας από ιερωμένο. Η καθαίρεση του κάτω από το βάρος της κατακραυγής στην κυπριακή κοινωνία.

Οι ιεράρχες ασχολούνται με επιχειρήσεις, επενδύσεις, ίντριγκες και τις προσωπικές τους ατζέντες, αλλά καθόλου με τα προβλήματα του κόσμου, όπως η φτώχεια, η ανεργία,  οι πόλεμοι, η προσφυγιά

Επιτακτική αναγκαιότητα ο διαχωρισμός της Εκκλησίας από το Κράτος.

*ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το θέμα στην  Έντυπη Έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας  «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

*Το άρθρο είναι προσβάσιμο και  για τους Συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης (pdf) της  εφημερίδας. Για να το διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ

http://gnomionline.com.cy/index.php/component/k2/item/8084-gnomi-online

 

 

 

 

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top