Το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης (ΠΣΕ) καλεί τον κάθε φιλειρηνιστή κάτοικο Κύπρου, όπως δώσει το παρών του στην Αντιπολεμική εκδήλωση για τη Συρία που διοργανώνει το ΠΣΕ τη Δευτέρα, 16 Απριλίου, ώρα 18:00 μμ έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία στη Λευκωσία.

Αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του το ΠΣΕ:

Εκφράζουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας στον πολύπαθο λαό της Συρίας που καθημερινά βιώνει τον πόλεμο, τον θάνατο, τον ξεριζωμό, τον πόνο και το αίμα. Καταδικάζουμε τη συνεχιζόμενη επίθεση στο λαό της Συρίας. Καταδικάζουμε τις προκλητικές δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ, οι οποίες πυροδοτούν την έκκρυθμη κατάσταση και εντείνουν την αποσταθεροποίηση και το διαμελισμό στη Συρία. Αντιστεκόμαστε στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ για αναδιάταξη και έλεγχο των ενεργειακών πηγών στη Μέση Ανατολή. Η βαρβαρότητα του ιμπεριαλισμού που εντείνεται στην περιοχή μας σπρώχνει καθημερινά όλους τους λαούς της περιοχής στο χείλος ενός γενικευμένου καταστροφικού πολέμου.

Η αιματοχυσία στη Συρία πρέπει να τερματιστεί. Απαιτούμε να τερματιστούν οι συγκρούσεις και οι παρεμβάσεις στη Συρία. Απαιτούμε η Κύπρος να μην λάβει μέρος σε πολεμικές επιχειρήσεις. Ζητούμε όπως η κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας λάβει όλα τα μέτρα, έτσι ώστε οι βρετανικές βάσεις, καθώς και αεροδρόμια και λιμάνια να μη χρησιμοποιηθούν από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ για την πολεμική επίθεση στη Συρία.

 

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ – ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ

ΚΥΠΡΟΣ – ΓΕΦΥΡΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

 

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top