Σύντροφοι ψηλά τα ΛΑΒΑΡΑ!

Η πάλη για τα δίκαια των εργαζομένων, των λαϊκών μαζών, για λύση του Κυπριακού, επανένωση και απελευθέρωση της Κύπρου δεν σταματά εδώ. Δεν σταματά ποτέ!

Και τώρα και πάντα με το ΑΚΕΛ και τις Λαϊκές Δυνάμεις.

Ο Αναστασιάδης σύμφωνα με τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των προεδρικών παραμένει στο Προεδρικό Μέγαρο, ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύντροφοι, χάθηκε μια μάχη. Δεν είναι ώρα για συζητήσεις. Οι ευθύνες γι’ αυτούς που έγιναν γέφυρα για να παραμείνει στο προεδρικό, η αμαρτωλή δεξιά, είναι επί τάπητος. Γι’ αυτά θα μιλήσουμε τις επόμενες μέρες.

Τώρα, είναι η ώρα διατράνωσης της πίστης στις αρχές και τα πιστεύω μας. Με το κόμμα της Εργατικής Τάξης, με το Λαϊκό Κίνημα, παραμένουμε η μαχητική πρωτοπορία για απόκρουση των επιβουλών κατά των λαϊκών συμφερόντων, για ανακοπή των επιθέσεων κατά της κοινωνίας με τα λεγόμενα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, για αποτροπή ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου μέσα από τις ιδιωτικοποιήσεις των ημικρατικών οργανισμών, για αποτροπή των μεθοδεύσεων  για συμφωνίες πακέτο Κυπριακού και ενεργειακών.

Σύντροφοι,

        η Αριστερά αντιστέκεται, δεν τα βάζει κάτω γιατί αποτελεί την μοναδική ελπίδα για τον τόπο. Είναι η μόνη προοδευτική πολιτική δύναμη και εφαλτήριο νέων λαϊκών αγώνων.

Συνεχίζουμε την πάλη 9 δεκαετιών, κόντρα στους ιμπεριαλιστές, στην ντόπια και ξένη πλουτοκρατία. Κόντρα στους εθνικιστές και τους εθνικοσοσιαλιστές.

Δεν βολευόμαστε ούτε με την παγίωση της διχοτόμησης της πατρίδας μας, ούτε με κλείσιμο του Κυπριακού, πακέτο με το ξεπούλημα των κρατικών φυσικών πόρων και της κρατικής περιουσίας.

Σηκώνουμε ψηλά τα λάβαρα, σφίγγουμε τις γροθιές και πάλιν ξεκινάμε, δεν ξαποσταίνουμε και ριχνόμαστε και πάλιν στη μάχη για τα εργατικά και λαϊκά δίκαια, για απόκρουση των μεθοδεύσεων των ξένων και των εδώ συνεργατών τους για ξεπούλημα της πατρίδας και των κρατικών – λαϊκών συμφερόντων.

ΠΕΤΡΟΣ Χ. ΠΑΣΙΑΣ

 

 

 

 

 

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top