Οι άνθρωποι έχουν εθιστεί ομαδικά στο ψέμα και την παραπλάνηση. Κατά τον Πρόεδρο του και ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης μη έχοντας οτιδήποτε να ανακοινώσει για το στόχο Καλυψώ στο τεμάχιο 6 της κυπριακής ΑΟΖ, πήγε στο Προεδρικό δήθεν για να ενημερώσει τον Πρόεδρο και κουβάλησε τα κανάλια.

Οι κυβερνώντες ανέμεναν ότι θα υπήρχαν δεδομένα να ανακοινωθούν και είχαν εντάξει στα επικοινωνιακά παιχνίδια του Ν. Αναστασιάδη ολόκληρο σόου. Όμως δεν τους βγήκε, οι εταιρείες δεν είχαν τίποτα ανακοινώσιμο. Αυτοί είναι φαίνεται σοβαροί άνθρωποι.

Έτσι, οι κυβερνώντες για να… σώσουν την παρτίδα πήγε ο Γ. Λακκοτρύπης στο Προεδρικό για να ενημερώσει τον πρόεδρο για τις εξελίξεις, μιλώντας μπροστά στις κάμερες χωρίς κανένα απολύτως στοιχεία για… «πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία στον στόχο Καλυψώ, στο τεμάχιο 6 της κυπριακής ΑΟΖ»!

«Είμαστε σε συνεννόηση με τις εταιρείες και πολύ πιθανόν οι ανακοινώσεις να γίνουν την ερχόμενη βδομάδα», δήλωσε.
 
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Υπουργός Ενέργειας ανέφερε ότι δεν θα μπει σε λεπτομέρειες και επανέλαβε ότι είναι πολύ ενθαρρυντικά (τα στοιχεία) καθώς έχει εντοπιστεί κοίτασμα, υποδεικνύοντας ότι είναι πολύπλοκη η μορφολογία του συγκεκριμένου στόχου, με αποτέλεσμα να χρειάζεται περισσότερος χρόνος.
 
Σε ερώτηση κατά πόσον η ποσότητα του κοιτάσματος είναι εκμεταλλεύσιμη, ο κ. Λακκοτρύπης είπε ότι δεν θα μπει σε τέτοιες λεπτομέρειες και πρόσθεσε ότι καθώς «είμαστε και δύο μέρες πριν τις εκλογές, δεν θέλουμε να εκληφθεί ότι προσπαθούμε να χτίσουμε προσδοκίες»…

 
«Είναι ενθαρρυντικά τα στοιχεία, μέχρι εδώ, οι εργασίες συνεχίζονται, να μην ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε και με δύο εταιρείες οι οποίες είναι ενταγμένες και στα χρηματιστήρια των χωρών τους. Πρέπει να γίνουν όλα με τον σωστό τρόπο. Δεν θα μας επηρεάσει το γεγονός ότι έχουμε εκλογές», είπε.
 
Σε ερώτηση για ποιό λόγο κάνει τις δηλώσεις αυτές σήμερα, παραμονή των εκλογών, δημιουργώντας έστω και χωρίς να δίνει στοιχεία, κάποιες ελπίδες, και δεν περίμενε μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες, ο κ. Λακκοτρύπης είπε «γιατί χτίστηκε ακριβώς η προσδοκία ότι ήρθα να ενημερώσω τον Πρόεδρο και ξαφνικά είδαμε ότι επίκειντο ανακοινώσεις. Δεν θα γίνει καμία άλλη ανακοίνωση».

Σε ερώτηση πότε αναμένεται να γίνουν οι ανακοινώσεις από τις εταιρείες στα χρηματιστήρια, ο κ. Λακκοτρύπης απάντησε: «πολύ πιθανόν την ερχόμενη βδομάδα»…

 

Και βεβαίως ο κ. Λακκοτρύπης εάν ήθελα να μην υπάρξει εκμετάλλευση προεκλογικά του θέματος μπορούσε να ενημερώσει τον Πρόεδρο του χωρίς να καλέσει και τα κανάλια… Αλλά είπαμε, οι άνθρωποι πολιτεύονται με το ψέμα και την παραπλάνηση της κοινής γνώμης!
 

Περισσότερα ΝΕΑ

 • Άντρος Κυπριανού:"Ας μην ελπίζει η Κυβέρνηση Αναστασιάδη ότι θα ξαναγίνουμε θεατές σε φαρσοκωμωδίες" (Video)
  Άντρος Κυπριανού:"Ας μην ελπίζει η Κυβέρνηση Αναστασιάδη ότι θα ξαναγίνουμε θεατές σε φαρσοκωμωδίες" (Video) Tο ξεπούλημα του Συνεργατισμού είναι ένα οικονομικό έγκλημα για το οποίο η Κυβέρνηση Αναστασιάδη φέρει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες και χρειάζεται να γίνει ολοκληρωμένη και ανεξάρτητη διερεύνηση για να αποδοθούν πιθανές ποινικές και άλλες ευθύνες, είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού. Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για τις εξελίξεις στον Συνεργατισμό, ο κ. Κυπριανού, ανέφερε ότι στο θέμα που συζητούμε σήμερα αντικατοπτρίζονται με τον πιο ανάγλυφο τρόπο η φιλοσοφία, η νοοτροπία και η τακτική με την οποία πολιτεύονται η…
 • Αισχροκέρδεια στα οπωροκηπευτικά και οι υπηρεσίες του κράτους «υπνώττουν»!
  Αισχροκέρδεια στα οπωροκηπευτικά και οι υπηρεσίες του κράτους «υπνώττουν»! Σε μποϋκοτάζ στα υπερφορολογημένα προϊόντα καλεί η Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής (ΠΕΚΠΟΙΖΩ) αναφέροντας ότι κάποιοι, χωρίς κανένα λόγο και χωρίς καμιά δικαιολογία, "συμφώνησαν εν είδη καρτέλ και χρησιμοποιώντας την προσφιλή τους μέθοδο της αισχροκέρδειας, σε μια βδομάδα μέσα να διπλασιάσουν και να τριπλασιάσουν τις τιμές μιας σειράς τροφίμων που είναι απόλυτα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι".
 • Προβοκατόρικη ενέργεια από την κυβέρνηση σε βάρος του ΑΚΕΛ
  Προβοκατόρικη ενέργεια από την κυβέρνηση σε βάρος του ΑΚΕΛ Έχασε τη ψυχραιμία του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου και στην αδυναμία του να δώσει πειστικές απαντήσεις για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στο Συνεργατισμό με τις ενέργειες της κυβέρνησης για ξεπούλημα του, τα έβαλε με το ΑΚΕΛ. Ισχυρίστηκε ψευδώς συνειδητά και άφησε αιχμές κατά το κόμματος για τη ψιθυρολογία που οδηγεί στην απόσυρση καταθέσεων. Τους ισχυρισμούς Προδρόμου διέψευσε κατηγορηματικά ο ίδιος ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού. Σε δηλώσεις του ο Άντρος Κυπριανού απέρριψε φήμες ότι το ΑΚΕΛ…
 • Στη «ΓΝΩΜΗ»: Χαράτσι στους βιομήχανους – Ο Αναστασιάδης εξοφλεί τα νέα προεκλογικά γραμμάτια του…!
  Στη «ΓΝΩΜΗ»: Χαράτσι στους βιομήχανους – Ο Αναστασιάδης εξοφλεί τα νέα προεκλογικά γραμμάτια του…!  Χαράτσι στους βιομήχανους! Ιδού ποιοι πραγματικά μας κυβερνούν: Το ΚΕΒΕ ανακοινώνει τις κυβερνητικές αποφάσεις (!!!) ευλογώντας τα γένια του! Για τους εργαζόμενους η συνεχίζεται η «οικονομική κρίση» και το… «ταμείον είναι μείον»! Η ηγεσία της ΣΕΚ, αντί συνεννόηση και κοινή δράση με το υπόλοιπο συνδικαλιστικό κίνημα, ανηφόρισε στο Λόφο του Προεδρικού για να προσκυνήσει την κυβέρνηση του κεφαλαίου! Στον ίδιο πάντα ρόλο οι ΣΕΚίτες και στο ίδιο στρατόπεδο με τους μεγαλοεργοδότες * ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το θέμα στην Έντυπη Έκδοση της…
 • ΝΕΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ – Το μεγάλο ρουθούνι μυρίστηκε φυσικό αέριο και κάνει ανακοινώσεις χωρίς τις εταιρείες….!
  ΝΕΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ – Το μεγάλο ρουθούνι μυρίστηκε φυσικό αέριο και κάνει ανακοινώσεις χωρίς τις εταιρείες….!  Οι άνθρωποι έχουν εθιστεί ομαδικά στο ψέμα και την παραπλάνηση. Κατά τον Πρόεδρο του και ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης μη έχοντας οτιδήποτε να ανακοινώσει για το στόχο Καλυψώ στο τεμάχιο 6 της κυπριακής ΑΟΖ, πήγε στο Προεδρικό δήθεν για να ενημερώσει τον Πρόεδρο και κουβάλησε τα κανάλια.

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

 • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
 • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
 • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top