Ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι δρόμοι σε ορεινές περιοχές, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, στις ορεινές περιοχές επαρχίας Λεμεσού, όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος είναι ολισθηροί, ενώ ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους, Πρόδρομου – Τροόδους.

Στις ορεινές περιοχές Μόρφου, είναι ολισθηροί οι ακόλουθοι δρόμοι: Πεδουλά – Προδρόμου, Πεδουλά – Κύκκου, Πεδουλά – Pinewood – Προδρόμου, Προδρόμου – Λεμύθου, Προδρόμου – Πλατρών, Κακοπετριάς – Καρβουνά.
       
Οι δρόμοι Παλαιχωρίου – Αγρού και Πολυστύπου – Χανδριών είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω παγετού. 
  
Στην επαρχία Πάφου είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση ο δρόμος που διέρχεται από το γεφύρι του Τζιέλεφου στην περιοχή Κελοκεδάρων.
       
Το ύψος των χιονιών στην πλατεία Τροόδους είναι 20 εκατοστόμετρα, ενώ στην κορυφή του Τροόδους είναι 30 εκατοστόμετρα.
       
Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς όπως διακινούνται στις πιο πάνω περιοχές με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και τηρούν απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο τους όχημα.

Στις αστικές περιοχές δεν παρατηρείται οποιοδήποτε πρόβλημα και οι δρόμοι είναι ανοικτοί για την κυκλοφορία.  

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top