Σε συστάσεις προς τους οδηγούς προβαίνει η Αστυνομία λόγω υπερχείλισης ποταμών.

Σε πρωινή αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι γενικά δεν παρατηρείται οποιοδήποτε πρόβλημα, εκτός από τους πιο κάτω δρόμους, λόγω υπερχείλισης των ποταμών:

Δρόμος Κελοκεδάρων – Αμαργέτης, λόγω υπερχείλισης του ποταμού «ΖΙΡΙΠΙΛΛΗ».

Δρόμος Γαλαταριάς – Πενταλιάς, λόγω υπερχείλισης του ποταμού «ΞΕΡΟΣ».

Χωμάτινος δρόμος Αγίου Νικολάου – Αρμίνου, λόγω υπερχείλισης στο Γεφύρι του «ΤΖΙΕΛΕΦΟΥ».

Η Αστυνομία υπενθυμίζει βασικούς κανόνες σε οδήγηση με άσχημες καιρικές συνθήκες. Απαιτείται έλεγχος των υαλοκαθαριστήρων και των ελαστικών του οχήματος και προσεκτική χρήση όλων των κύριων σημείων ελέγχου. Οι οδηγοί καλούνται να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να κρατούν απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας , να αποφεύγουν τις άσκοπες διακινήσεις και να αποφεύγουν την χρήση του οδικού δικτύου σε σημεία με συσσωρευμένη μεγάλη ποσότητα νερού.

Αστυνομικές ανακοινώσεις υπάρχουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας www.police.gov.cy, στη σελίδα της Αστυνομίας στο facebook (Facebook.com/cypruspolice) και στο λογαριασμό της Αστυνομίας στο Twitter (twitter.com/Cyprus_Police).

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top