Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι  λόγω των χειμερινών καιρικών συνθηκών και λόγω της χιονόπτωσης και βροχόπτωσης στις περιοχές Τροόδους, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ολισθηροί και καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα.

 Περαιτέρω η Αστυνομία ενημερώνει ότι είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες οι δρόμοι:

         
   Πλατρών – Τροόδους
 
               
   Καρβουνά – Τροόδους
 
               
    Προδρόμου – Τροόδους
 
               
    Πεδουλά – Κύκκου
 
               
    Πεδουλά – Προδρόμου
 
               
    Προδρόμου – Πλατρών
 
               
    Προδρόμου – Λεμύθου
 
               
    Πεδουλά – (Pinewood) – Κακοπετριάς
 
Κατολίσθηση βράχων παρατηρήθηκε σε διάφορα σημεία στους δρόμους Προδρόμου – Πλατρών, Πεδουλά – Κύκκου, Προδρόμου – Λεμύθου και Πεδουλά - (Pinewood) – Κακοπετριάς, στους οποίους επίσης η ορατότητα είναι περιορισμένη λόγω χιονόπτωσης και βροχόπτωσης.
     
Ο δρόμος Μουτουλλά – Πεδουλά είναι ολισθηρός.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην επαρχία Πάφου, ο δρόμος στην είσοδο Ακάμα, από Άγιο Γεώργιο, περιοχή Τοξεύτρας, είναι κλειστός λόγω υπερχείλισης του ποταμού τον οποίο διασταυρώνει ο δρόμος.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων όπως οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, τηρώντας απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και παρέχουν προτεραιότητα σε εξ αντιθέτου διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.
 
Τέλος η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς οχημάτων, αφού λόγω των καιρικών συνθηκών ενδεχόμενα κατά τη διάρκεια της νύκτας να σημειωθούν κατολισθήσεις βράχων και όγκων χώματος σε δρόμους, ιδιαίτερα στις ορεινές περιοχές, ή να συσσωρευτεί νερό στους δρόμους λόγω των βροχών.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top