Έντονα καιρικά φαινόμενα επικράτησαν καθόλη την διάρκεια της νύχτας στην Επαρχία Πάφου.  Από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τους σφοδρούς ανέμους και τις βροχοπτώσεις,   κάποιες περιοχές της επαρχίας όπως της Γεροσκήπου, Κάτω Πάφου και στις κοινότητες Κονιών, Νικόκλειας  και Κουκλιών έμειναν χωρίς ηλεκτρισμό.

 
Άμεση ήταν η επέμβαση της Αρχής Ηλεκτρισμού, η οποία αποκατάστησε την βλάβη.

Σε έξι  περιπτώσεις η πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε πριν τα μεσάνυχτα για αποκοπή δέντρων, πινακίδων,  υπόστεγου  και μετακίνηση φωτοβολταϊκών στο τέταρτο Δημοτικό στην Κάτω Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην επαρχία Πάφου, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, σε κάποια σημεία των δρόμων Κελοκεδάρων – Φιλούσας, Τραχυπέδουλας – Πραστειού, Αγίου Νικολάου – Καμιναριών και  Αγίου Νικολάου – Μανδριά,  παρατηρείται κατολίσθηση πετρών και όγκων χώματος.

Παράλληλα, στην επαρχία Πάφου, λόγω υπερχείλισης του ποταμού «ΖΥΡΙΠΙΛΛΗ»,  ο δρόμος Κελοκεδάρων – Αμαργέτης είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση.

Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα των οχημάτων τους αναμμένα και να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα. 

Στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου, σύμφωνα με την Λιμενική  Αστυνομία,  πνέουν άνεμοι βορειοδυτικοί  έξι μποφόρ ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν προκληθεί ζημιές. 

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top