Μάιος 2016

Η Ολομέλεια της Βουλής δεν θα συνέλθει εκτάκτως προκειμένου να εξετάσει τις δύο αναπομπές του Προέδρου της Δημοκρατίας, αποφάσισε η σύσκεψη Αρχηγών ή και εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του σώματος Γιαννάκης Ομήρου.

Παράλληλα, ο κ. Ομήρου είπε ότι η Βουλή θεωρεί ότι θα πρέπει να ανασταλεί η προθεσμία των 15 ημερών που έχει το σώμα για να εξετάσει την αναπομπή, ώστε οι δύο αναπομπές να εξεταστούν από τη Βουλή στη νέα της σύνθεση. Είπε ότι θα αποστείλει σήμερα επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με την οποία να του κοινοποιεί τις αποφάσεις της σύσκεψης, αλλά και να ζητά την αποδοχή της αναστολής του 15μερου.

Όλα τα κόμματα συμφώνησαν ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι του άρθρου 68 του συντάγματος για σύγκληση της Βουλής για έκτακτες και επείγουσες περιστάσεις, πλην του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών το οποίο τάχθηκε υπέρ της έκτακτης σύγκλησης έτσι ώστε να επιλυθεί το όλο ζήτημα και ιδιαίτερα το θέμα του νομοσχεδίου για τη ρύθμιση των καθυστερημένων οφειλών.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top