2016

Με σημερινή του δήλωση ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαϊδης ενημέρωσε ότι το ΑΚΕΛ σε συνεννόηση με τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις θα επαναφέρει την πρόταση του για προστασία της πρώτης κατοικίας:

«Οι εκλογές έχουν τελειώσει μαζί και οι δεσμεύσεις. Οι πρώτες ανακοινώσεις των τραπεζών για εκποιήσεις, υπενθυμίζουν τον κίνδυνο για ξεπούλημα, στο προσεχές διάστημα, της κύριας κατοικίας και των υποστατικών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Είναι βέβαιο ότι οι τράπεζες δεν θα σταματήσουν να πιέζουν ασφυκτικά όλες εκείνες τις οικογένειες και τις επιχειρήσεις που καμία ευθύνη έχουν για την οικονομική κρίση, αλλά βρέθηκαν εκτεθειμένες εξαιτίας της.

Αυτές οι εξελίξεις μας ανησυχούν. Για αυτό και το ΑΚΕΛ θα επιδιώξει συνεννόηση με τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις στοχεύοντας στην επαναφορά της πρότασης του για προστασία της κύριας κατοικίας και της μικρής επαγγελματικής στέγης και για την περαιτέρω ενίσχυση του υφιστάμενου πλαισίου αφερεγγυότητας.»

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top