Μεταφέρονται σήμερα στην Αθήνα τα λείψανα των Ελλαδιτών πεσόντων της ακταιωρού Φαέθων, με ειδική πτήση μεταγωγικού αεροσκάφους της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Σε ειδική τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στο παλαιό Αεροδρόμιο Λάρνακας, θα αποδοθούν οι δέουσες τιμές και θα τελεστεί τρισάγιο, στην παρουσία συγγενών των Ελλαδιτών πεσόντων.

Η μεταφορά των λειψάνων στην Ελλάδα θα γίνει με ειδική πτήση μεταγωγικού αεροσκάφους C-27 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

 Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Δημήτρης Βίτσας, βρίσκεται στην Κύπρο για να εκπροσωπήσει την ελληνική Κυβέρνηση στην παράδοση των λειψάνων Ελλαδιτών πεσόντων του 1964 της ακταιωρού Φαέθων.

 

 

 

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top