Διαφύλαξε την ουδετερότητά του, όπως υποσχέθηκε πριν 2,5 χρόνια, και σε αυτές τις «εκλογές», δήλωσε ασκώντας το δικαίωμα ψήφου ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος πήγε περπατώντας από το σπίτι του, μαζί με τη σύζυγό του Μεράλ, στο δημοτικό σχολείο όπου ψήφισαν, καθώς είναι πολύ κοντά.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη της νέας «βουλής» συνεχίζεται ομαλά από τις 8 το πρωί. Ο Τ/κ ηγέτης ψήφισε στις 10 το πρωί στην κατεχόμενη Λευκωσία. Εκτός του Πρωτοχρονιάτικου μηνύματός του, πρόσθεσε, δεν έκανε προεκλογικά την παραμικρή δήλωση. Με την ίδια προσοχή, ανέφερε, θα ανταποκριθεί και στο αποτέλεσμα των «εκλογών».
 
Ο Μουσταφά Ακιντζί αφού σημείωσε ότι η "εκλογική" διαδικασία διεξήχθη σε διαφορετικό κλίμα με την πιο εντατική χρήση των μέσων επικοινωνίας και της σύγχρονης τεχνολογίας και γι’ αυτό το λόγο με περισσότερο σεβασμό στο περιβάλλον και αποφυγή της ηχορύπανσης, συνεχάρη τα πολιτικά κόμματα για την "προεκλογική", που ήταν ήρεμη.
 
Είναι σημαντικό, είπε, οι «εκλογές» να ολοκληρωθούν με δημοκρατικό τρόπο και ευχήθηκε το αποτέλεσμα να οδηγήσει τον «λαό» σε καλύτερες και πιο όμορφες μέρες.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top