Μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώνεται για την επετειακή έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΓΝΩΜΗ αυτής της βδομάδας, η οποίο διατίθεται στα περίπτερα με ειδική προσφορά το νέο βιβλίο του εκπαιδευτικού Άρη Γεωργίου «Και με πρώτη και με δεύτερη ματιά».

Στα Γραφεία της Εφημερίδας λήφθηκαν δεκάδες τηλεφωνήματα από φίλους αναγνώστες ότι αναζήτησαν το βιβλίο σε περίπτερα και δεν το βρήκαν.

Η Συντακτική Ομάδα της ΓΝΩΜΗΣ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς όλους  όσους προμηθεύτηκαν την εφημερίδα μας και το βιβλίο αλλά και τη λύπη της για την ταλαιπωρία αναγνωστών μας που δεν μπόρεσαν να τα εξασφαλίσουν από το περίπτερο από το οποίο κάθε βδομάδα προμηθεύονται την εφημερίδα και τα αναζήτησαν σε άλλα περίπτερα.

Η Συντακτική Ομάδας της ΓΝΩΜΗΣ  και με την ευκαιρία αυτή ευχαριστεί θερμά τους φίλους αναγνώστες για τη συνεχή στήριξη τους.

Το νέο βιβλίο του Άρη Γεωργίου  «Και με πρώτη και με δεύτερη ματιά».

προσφέρεται την εβδομάδα 05 – 11 Ιανουαρίου 2018, ΔΩΡΕΑΝ, μαζί με την εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ». ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΧΡΕΩΣΗ. Οι αναγνώστες μας καταβάλλοντας μόνο το αντίτιμο του €1.50 σεντ για την εφημερίδα εξασφαλίζοντας και τη ΓΝΩΜΗ και το βιβλίο.

 

 

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top