Το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης (ΠΣΕ), διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 5 μ.μ. έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία, με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης των ΗΠΑ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως την πρωτεύουσα του κράτους του Ισραήλ. 

Αναφέρει το ΠΣΕ σε σχετική ανακοίνωση του:

«Καλούμε κάθε φιλειρηνιστή να παραστεί στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, έτσι ώστε να εκδηλώσουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας στον ηρωικό και πολύπαθο λαό της Παλαιστίνης που αντιστέκεται ενάντια στη βαρβαρότητα του Ισραήλ. Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων για αναγνώριση του κράτους  τους στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και την επιστροφή όλων των προσφύγων στα εδάφη τους όπως καταγράφονται στα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών. 

»Το ΠΣΕ και ο Κυπριακός Λαός ήταν και είναι πάντα στο πλευρό του Παλαιστινιακού Λαού για την επίτευξη του δίκαιου και ανυπότακτου αγώνα τους. 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ 

ΚΥΠΡΟΣ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» 

 

 

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top