ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Coop Energy Loans

Με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς

 

Το θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος απασχολεί σε διάφορα επίπεδα ολόκληρο τον κόσμο. Οι οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την εξοικονόμηση ενέργειας και τον περιορισμό των εκπομπών αέριων ρύπων του θερμοκηπίου είναι ξεκάθαρες. 

Μέχρι το 2020 θα πρέπει να μειωθούν κατά 20% οι εκπομπές των αερίων του θερμοκηπίου σε σχέση με τα επίπεδα του 1990 (Οδηγία 2009/29/ΕΚ). Να αυξηθεί κατά 20% η χρήση  Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην ακαθάριστη τελική κατανάλωση ενέργειας (Οδηγία 2009/28/ΕΚ) και να αυξηθεί κατά 20% η εξοικονόμηση πρωτογενούς ενέργειας.

 

Eμείς νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και προωθούμε την πράσινη ενέργεια ενθαρρύνοντας τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας με νέες δανειοδοτικές λύσεις, με τη χαμηλότερη τιμολόγηση της αγοράς.

 

Moναδικά προϊόντα μόνο από τη

Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα

 

Έχουμε δημιουργήσει ειδικά για εσάς που θέλετε να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο, εξοικονομώντας χρήματα και προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον, ένα ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων. Το «Δάνειο Φωτοβολταϊκών Συστημάτων» το «Δάνειο Θερμομόνωσης Οροφής Οικίας» και το «Δάνειο Ενεργειακής Αναβάθμισης».

Με το φωτοβολταϊκό σύστημα η ηλιακή ενέργεια μετατρέπεται σε ηλεκτρική και μπορεί  να καλύψει το μεγαλύτερος μέρος ή και όλες τις ετήσιες ανάγκες σε ρεύμα, μιας μέσης οικίας, για τα φώτα, τη ψύξη, τη θέρμανση και τις οικιακές συσκευές. Η εγκατάσταση του αναβαθμίζει ενεργειακά την οικία, αυξάνοντας την αξία της με πολύ γρήγορη απόσβεση των χρημάτων της επένδυσης.

 

Με το «Δάνειο Φωτοβολταϊκων Συστημάτων» από τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, η εγκατάσταση γίνεται πιο εύκολη και προσιτή γιατί παρέχει τη χαμηλότερη τιμολόγηση της αγοράς, δεν απαιτείται καμία προσωπική συνεισφορά και εμπράγματες εξασφαλίσεις και το δάνειο δύναται να καλύψει μέχρι και 100% του κόστους αγοράς του συστήματος.

 

Παράδειγμα μέσης οικίας

 

Εγκαθιστώντας ένα φωτοβολταϊκό σύστημα των 5ΚW παράγονται περίπου 8.000 KWh το χρόνο ηλεκτρικής ενέργειας, που σε σημερινή τιμή αντιστοιχεί σε €1.440 το χρόνο. Αυτό σημαίνει γρήγορη απόσβεση της επένδυσης σε περίπου 7 χρόνια και εξοικονόμηση €1.440 τον χρόνο σε ηλεκτρικό ρεύμα. Ιδιαίτερα συμφέρουσα επιλογή καθώς  για ένα φωτοβολταϊκό με 20 χρόνια εγγύηση και με γρήγορη απόσβεση στα 7 χρόνια,  έχετε για 13 χρόνια καθαρό όφελος με εξοικονόμηση στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα προσφέρει επίσης αποκλειστικά τη δυνατότητα εγκατάστασης θερμομόνωσης  με το «Δάνειο Θερμομόνωσης Οροφής Οικίας».

Το «Δάνειο θερμομόνωσης οροφής οικίας» προσφέρεται με χαμηλό επιτόκιο  καλύπτοντας μέχρι και 100% του κόστους αγοράς του συστήματος. Με τη θερμομόνωση απολαμβάνετε καλύτερες κλιματικές συνθήκες εντός της οικίας σας αλλά και εξοικονόμηση στα χρήματά σας μέχρι και 40% το χρόνο.

 

Με το ολοκληρωμένο πακέτο «Δάνειο Ενεργειακής Αναβάθμισης της Οικίας» μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια, να μειώσετε τα έξοδά σας και να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσής σας. Με το «Δάνειο Ενεργειακής Αναβάθμισης» δημιουργείτε μέχρι και 100% οικολογικό σπίτι με χαμηλό επιτόκιο και με περίοδο χάριτος κεφαλαίου μέχρι 12 μήνες.

·         Τοποθέτηση διπλών υαλοπινάκων με θερμομονωτικό πλαίσιο.

·         Χρήση ηλιακού θερμοσίφωνα για θέρμανση ζεστού νερού χρήσης.

·         Χρήση ηλιακού θερμικού συστήματος για θέρμανση χώρου.

·         Εγκατάσταση λέβητα βιομάζας για θέρμανση.

·         Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας υψηλής ενεργειακής απόδοσης για θέρμανση και ψύξη.

·         Εγκατάσταση αυτόνομων κλιματιστικών μονάδων διαιρεμένου τύπου υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

·         Εγκατάσταση συστημάτων σκίασης στα παράθυρα.

·         Χρήση ηλεκτρικών συσκευών υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

·         Χρήση λαμπτήρων LED υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

·         Εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το  80001103, να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της Τράπεζας www.ccb.coop καθώς και στα κατά τόπους υποκαταστήματα της ΣΚΤ.  

Περισσότερα ΝΕΑ

 • Άντρος Κυπριανού:"Ας μην ελπίζει η Κυβέρνηση Αναστασιάδη ότι θα ξαναγίνουμε θεατές σε φαρσοκωμωδίες" (Video)
  Άντρος Κυπριανού:"Ας μην ελπίζει η Κυβέρνηση Αναστασιάδη ότι θα ξαναγίνουμε θεατές σε φαρσοκωμωδίες" (Video) Tο ξεπούλημα του Συνεργατισμού είναι ένα οικονομικό έγκλημα για το οποίο η Κυβέρνηση Αναστασιάδη φέρει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες και χρειάζεται να γίνει ολοκληρωμένη και ανεξάρτητη διερεύνηση για να αποδοθούν πιθανές ποινικές και άλλες ευθύνες, είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού. Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για τις εξελίξεις στον Συνεργατισμό, ο κ. Κυπριανού, ανέφερε ότι στο θέμα που συζητούμε σήμερα αντικατοπτρίζονται με τον πιο ανάγλυφο τρόπο η φιλοσοφία, η νοοτροπία και η τακτική με την οποία πολιτεύονται η…
 • Αισχροκέρδεια στα οπωροκηπευτικά και οι υπηρεσίες του κράτους «υπνώττουν»!
  Αισχροκέρδεια στα οπωροκηπευτικά και οι υπηρεσίες του κράτους «υπνώττουν»! Σε μποϋκοτάζ στα υπερφορολογημένα προϊόντα καλεί η Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής (ΠΕΚΠΟΙΖΩ) αναφέροντας ότι κάποιοι, χωρίς κανένα λόγο και χωρίς καμιά δικαιολογία, "συμφώνησαν εν είδη καρτέλ και χρησιμοποιώντας την προσφιλή τους μέθοδο της αισχροκέρδειας, σε μια βδομάδα μέσα να διπλασιάσουν και να τριπλασιάσουν τις τιμές μιας σειράς τροφίμων που είναι απόλυτα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι".
 • Προβοκατόρικη ενέργεια από την κυβέρνηση σε βάρος του ΑΚΕΛ
  Προβοκατόρικη ενέργεια από την κυβέρνηση σε βάρος του ΑΚΕΛ Έχασε τη ψυχραιμία του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου και στην αδυναμία του να δώσει πειστικές απαντήσεις για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στο Συνεργατισμό με τις ενέργειες της κυβέρνησης για ξεπούλημα του, τα έβαλε με το ΑΚΕΛ. Ισχυρίστηκε ψευδώς συνειδητά και άφησε αιχμές κατά το κόμματος για τη ψιθυρολογία που οδηγεί στην απόσυρση καταθέσεων. Τους ισχυρισμούς Προδρόμου διέψευσε κατηγορηματικά ο ίδιος ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού. Σε δηλώσεις του ο Άντρος Κυπριανού απέρριψε φήμες ότι το ΑΚΕΛ…
 • Στη «ΓΝΩΜΗ»: Χαράτσι στους βιομήχανους – Ο Αναστασιάδης εξοφλεί τα νέα προεκλογικά γραμμάτια του…!
  Στη «ΓΝΩΜΗ»: Χαράτσι στους βιομήχανους – Ο Αναστασιάδης εξοφλεί τα νέα προεκλογικά γραμμάτια του…!  Χαράτσι στους βιομήχανους! Ιδού ποιοι πραγματικά μας κυβερνούν: Το ΚΕΒΕ ανακοινώνει τις κυβερνητικές αποφάσεις (!!!) ευλογώντας τα γένια του! Για τους εργαζόμενους η συνεχίζεται η «οικονομική κρίση» και το… «ταμείον είναι μείον»! Η ηγεσία της ΣΕΚ, αντί συνεννόηση και κοινή δράση με το υπόλοιπο συνδικαλιστικό κίνημα, ανηφόρισε στο Λόφο του Προεδρικού για να προσκυνήσει την κυβέρνηση του κεφαλαίου! Στον ίδιο πάντα ρόλο οι ΣΕΚίτες και στο ίδιο στρατόπεδο με τους μεγαλοεργοδότες * ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το θέμα στην Έντυπη Έκδοση της…
 • ΝΕΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ – Το μεγάλο ρουθούνι μυρίστηκε φυσικό αέριο και κάνει ανακοινώσεις χωρίς τις εταιρείες….!
  ΝΕΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ – Το μεγάλο ρουθούνι μυρίστηκε φυσικό αέριο και κάνει ανακοινώσεις χωρίς τις εταιρείες….!  Οι άνθρωποι έχουν εθιστεί ομαδικά στο ψέμα και την παραπλάνηση. Κατά τον Πρόεδρο του και ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης μη έχοντας οτιδήποτε να ανακοινώσει για το στόχο Καλυψώ στο τεμάχιο 6 της κυπριακής ΑΟΖ, πήγε στο Προεδρικό δήθεν για να ενημερώσει τον Πρόεδρο και κουβάλησε τα κανάλια.

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

 • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
 • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
 • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top