Τις νέες μεθόδους εμπορίας προσώπων περιγράφει και στηλιτεύει η επίτιμη Πρόεδρος της Ανθρωπιστικής Οργάνωσης «Cyprus Stop Trafficking» Ανδρούλλα Χριστοφίδου Henriques, η οποία καταγγέλλει τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες γιατί καλύπτουν τους διακινητές. Με τα μέτρα που λήφθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση, έκλεισαν δεκάδες καμπαρέ όπου χιλιάδες νεαρές εξαναγκάζονταν σε εκπόρνευση, αναφέρει, για να προσθέσει ότι τα κυκλώματα εμπορίας προσώπων βρήκαν «παραθυράκια» στο νόμο και αντί τις «visa artist» έχουμε τις «visa tourist»! Κάθε βδομάδα καταφθάνουν στο νησί από την Ουκρανία και άλλες χώρε, νέες «φουρνιές»  φτωχών νεαρών γυναικών, που διοχετεύονται σε μπυραρίες όπου ανθεί η εμπορία προσώπων. Όλοι το γνωρίζουν, αλλά ούτε η Αστυνομία ή άλλη κρατική υπηρεσία δεν κουνά το δακτυλάκι της!

*ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το θέμα στην  Έντυπη Έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας  «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

*Το άρθρο είναι προσβάσιμο και  για τους Συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης (pdf) της  εφημερίδας. Για να το διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ

 

http://gnomionline.com.cy/index.php/component/k2/item/8084-gnomi-online

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top