«Πωλείται πατρίς» σε τιμή ευκαιρίας! Το χρονικό του νέου εγκλήματος με τους ίδιους πρωταγωνιστές…! – Το χρονικό των κατά συρροή εγκλημάτων της Δεξιάς και Ακροδεξιάς:

·         *Πραξικόπημα 1974 που έφερε την τουρκική εισβολή και συνεχιζόμενη κατοχή

·         *η μεγάλη κλοπή κατά την «χρυσή» εποχή του Χρηματιστηρίου με τους αετονύχηδες που τσέπωσαν 201 εκ. ευρώ, η φορολογική αμνηστία των μεγαλοεπιχειρηματιών

·         *η πολιτική στήριξης των «καλύτερων τραπεζιτών του κόσμου»

·         *η πώληση των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα και το κούρεμα των καταθέσεων με τα αντιλαϊκά μνημόνια των σκληρών μέτρων λιτότητας σε βάρος των εργαζομένων και των λαϊκών μαζών.

*ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το θέμα στην  Έντυπη Έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας  «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

*Το άρθρο είναι προσβάσιμο και  για τους Συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης (pdf) της  εφημερίδας. Για να το διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ

 

http://gnomionline.com.cy/index.php/component/k2/item/8084-gnomi-online 

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top