Ο Υπουργός Οικονομικών «στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και συγκεκριμένα τη δραματική μείωση του βιοτικού επιπέδου των συνταξιούχων κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη, επεδίωξε με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο ΑΣΤΡΑ να αποπροσανατολίσει, αφήνοντας υπονοούμενα για τη δράση της ΕΚΥΣΥ, διερωτώμενος γιατί δεν διαμαρτυρόταν επί προηγούμενης Κυβέρνησης», αναφέρει, σε ανακοίνωση της, η ΕΚΥΣΥ.

Προσθέτει ότι πάντα προέβαινε σε διαβήματα και ασκούσε πιέσεις προς τη κατεύθυνση της επίλυσης προβλημάτων και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των συνταξιούχων.

«Οι προεκλογικές ανάγκες του κ. Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ μπορούν να γίνουν κατανοητές. Δεν ενδιαφέρουν όμως τους συνταξιούχους, οι οποίοι όπως προκύπτει και από τους αριθμούς και τα γεγονότα υποφέρουν και όπως οι ίδιοι μαρτυρούν βιώνουν μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα, η οποία δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάξει με όσες ανακρίβειες εκφράζονται από την Κυβέρνηση», καταλήγει η ΕΚΥΣΥ, στην ανακοίνωση της.

 

 

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top