Η Ενωση Κυπρίων Συνταξιούχων ΕΚΥΣΥ, σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι στηρίζει την εκδήλωση διαμαρτυρίας που οργανώνει αύριο Τετάρτη το Κίνημα κατά των εκποιήσεων που διαφωνεί έντονα με την κάθοδο στη Κύπρο της εταιρείας ALTAMIRA, η οποία θα αναλάβει την διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων του Συνεργατισμού.

Η ΕΚΥΣΥ, αναφέρει ότι ενώνει την φωνή διαμαρτυρίας της με την Ένωση Κοινοτήτων απαιτώντας από την Κυβέρνηση ως ο βασικός μέτοχος να αναθεωρήσει την απόφαση της, η οποία δημιουργεί πολύ μεγάλη ταλαιπωρία σε χιλιάδες κατοίκους της Υπαίθρου ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους.

"Οι ηλικιωμένοι  μας οι οποίοι ίδρυσαν και στήριξαν το συνεργατικό κίνημα δεν αξίζουν τέτοιας συμπεριφοράς από την σημερινή ηγεσία του συνεργατισμού και της κυβέρνησης", προστίθεται.

Ως εκ τούτου καλεί τους συνταξιούχους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί έξω από τα γραφεία της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας στη Λευκωσία αύριο Τετάρτη η ώρα 11.00 π.μ.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top